Συνέχεια στο δράμα των Σαγείκων... Ημιλιπόθυμοι χρήστες ναρκωτικών στο χωριό μέρα - μεσημέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

αρχές σεπτεμβρίου τα περιστατικά

Σχεδόν καθημερινές είναι οι εικόνες με ημιλιπόθυμους χρήστες ναρκωτικών ουσιών στα Σαγέικα. Και μάλιστα μέρα μεσημέρι, στο κέντρο του χωριού ή και μέσα στις αυλές των σπιτιών! Ένα ακόμη περισατικό σημειώθηκε αρχές Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες μετά τις σκηνές σοκ στην πλατεία των Σαγείκων - όπως είχε γράψει το tempo24.news με τους δύο ημιλιπόθυμους χρήστες να παρακολουθούν το δράμα τους περαστικοί και μικρά παιδιά! Αυτή τη φορά πρόκειται για μια γυναίκα, γνωστή στην περιοχή, εθισμένη στις ουσίες. Η νεαρή κατέρρευσε σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού, σοκάροντας όλους όσοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της. Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο της περιοχής και σύμφωνα με μαρτυρίες, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εθισμού. 

Βλέποντας αυτή την εικόνα, 

και αυτή

σε κάθε περίπτωση, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, είναι ότι οι φωνές διαμαρτυρίας των κατοίκων και η έκκλησή τους προς τις αρμόδιες αρχές για βοήθεια, επιβάλλεται να βρει ανταπόκριση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Αχαΐα: ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ - Στην κεντρική πλατεία των Σαγείκων! Μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών λιπόθυμοι χρήστες ναρκωτικών! Σπαρακτική έκκληση των κατοίκων: "Εμείς εδώ ζούμε στο δικό μας "Ζεφυρι" - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

Διαβάστε επίσης