Πάτρα: Απρόκλητη επίθεση του ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα "Ωραίος μάγκας είσαι..."

στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της παναχαϊκής

Νεότερα:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας, δυσφόρησε γιατί το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν περιελάμβανε, χαιρετισμούς βουλευτών. Κατά τις ίδιες πληροφροίες, ο Νίκος Νικολόπουλος αντέδρασε γιατί δεν του επέτρεψαν να μιλήσει στην εκδήλωση. 

------------------

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας απο τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στην εκδήλωση που έγινε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, για την επίσημη παρουσίαση της Παναχαικής για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο κ. Μαρλαφέκας ως μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας ανέβαινε στο βήμα για την ομιλία του, ο βουλευτής φέρεται να του είπε "Ωραίος μάγκας είσαι...".

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, δεν απάντησε στην πρόκληση, ενώ η αίθουσα "πάγωσε" με το σχόλιο του ανεξάρτητου βουλευτή που μάλλον δεν είχε "έδαφος" σε μια τέτοια εκδήλωση, όπως η συγκεκριμένη. Πάντως για το επεισόδο,  οι χαμηλόφωνες συζητήσεις και τα σχόλια, είχαν να κάνουν με την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών, ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Αχαΐας. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ