Αναλαμβάνει ο στρατός στη δυτική Αχαΐα - Αυτοψία της πρώην ΜΟΜΑ στις περιοχές που καταστράφηκαν από φωτιές και πλημμύρες

θα αναλάβουν το αγροτικό οδικό δίκτυο

Κλιμάκιο της ΔΙΔΕΡΓΩΝ (πρώην ΜΟΜΑ) με επικεφαλής αξιωματούχους. βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα ορεινά χωριά της δυτικής Αχαΐας που επλήγησαν από τις περσινές πλημμύρες και τις φωτιές τον περασμένο Αύγουστο. 

Το κλιμάκιο των στρατιωτικών αξιωματούχων, συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος και Επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, Θανάσης Ραυτακόπουλος. Τα μέλη του κλιμακίου, επισκέφθηκαν τα χωριά, Πόρτες, Σανταμέρι, Χαραυγή, Μιχόι, Βελιτσές κα, προκειμένου να γίνει αυτοψία στα σημεία, όπου θα γίνουν παρεμβάσεις. Η δέσμευση που είχε λάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πριν από ένα περίπου χρόνο στο αίτημα του δημάρχου δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου, φαίνεται να λαμβάνει τη μορφή υλοποίησης. Ιδιαίτερα σημαντικά θα τα έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας, η οποία σε πολλά σημεία έχει καταστραφεί, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα των αγροτών και των κατοίκων στα ορεινά χωριά του δήμου. Επίσης θα γίνουν παρεμβάσεις σε γεφύρια και σε άλλα σημεία τα οποία είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές από τις πλημμύρες και τις φωτιές.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ