ΣΟΚ- Ηλεία: Εφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο ποδοσφαιριστής -Τραυματίστηκε σοβαρά

Διεκόπη ο αγώνας Πανηλειακού -Αχαϊκής

Διεκόπη ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Πανηλειακού και της Αχαϊκής, καθώς στο 78′ υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, Διονύσης Πλαστουργός, μετά από μονομαχία που είχε με τον αντίπαλό του Σαμπανέι , για την διεκδίκηση της μπάλας.

Σπαράζοντας στους πόνους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τον παραλάβει.

Για την ιστορία η Αχαϊκή μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα ήταν μπροστά με 1-0, χάρη στο γκολ του Σταυρόπουλου μετά από κεφαλιά στο 13′.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε η διοίκηση του Πανηλειακού, ενημερώνοντας παράλληλα ότι του ανανεώνει το συμβόλαιο μέχρι το 2019!

«Ένα πολύ άσχημο περιστατικό σημάδεψε τον σημερινό φιλικό αγώνα του Πανηλειακού με την Αχαϊκή καθώς στο 80ό λεπτό της συνάντησης, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Διονύσης Πλαστουργός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση του με αντίπαλο παίκτη.

Ο Πανηλειακός έχει αποδείξει ότι είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και θα βρίσκεται δίπλα στον Διονύση και στους δικούς του ανθρώπους σε ότι χρειαστούν.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Πλαστουργού ανανεώνεται μέχρι το 2019.

Διονύση περαστικά!

Είσαι ψυχάρα και Πανηλειακάρα και θα γυρίσεις πιο δυνατός!»

 

 

Διαβάστε επίσης