O Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε το παρών στην Ένστολη Διαμαρτυρία στη ΔΕΘ

για πρώτη φορά

O Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε το παρών στην Ένστολη Διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας στη ΔΕΘ 2017, στη Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιείται με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δίνει το παρών σε ένστολη διαμαρτυρία. 

Ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, όπως είπε λίγο νωρίτερα στο bloko.gr, κατέβηκε να δει τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τα μέτρα ασφαλείας της ΔΕΘ.

Τους ρώτησε εάν είναι ικανοποιημένοι από το ωράριο και τη Διοικητική Μέριμνα και στη συνέχεια, κατά την αποχώρησή του, στη διαδρομή ήταν οι συγκεντρωμένοι για τη διαμαρτυρία.

Έκανε δεύτερη στάση και -σύμφωνα με πληροφορίες από συνδικαλιστές-  που αναφέρει το bloko.gr τους είπε ότι δεν θέλει να υπάρξει το παραμικρό περιστατικό, που να επισκιάσει τη συγκέντρωσή τους και πρόσθεσε ότι όσο μπορεί και όσο του επιτρέπεται θα στηρίζει τον αγώνα και θα ικανοποιεί τα αιτήματά τους.

Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε ότι δίπλα στον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΑΣΥ, Κώστα Μαλικόπουλο, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, την ώρα που συνομιλεί με διαμαρτυρόμενους - αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr νωρίτερα είχε μιλήσει με αστυνομικούς από τις διμοιρίες ΥΑΤ και ΥΜΕΤ, τις ομάδες συλλήψεων και την ΕΚΑΜ, που έχουν αναλάβει τα μέτρα της ΔΕΘ.

arxhgos_elas.jpg

Πηγή: bloko.gr, ΦΩΤΟ μέσα : seleo.gr