Το κορίτσι του Πρίγκιπα Harry, μιλάει για πρώτη φορά για τον έρωτά τους!

36χρονη ηθοποιός

Η Meghan Markle, η σύντροφος του Πρίγκιπα Harry παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη ως το “κορίτσι” του γοητευτικού γαλαζοαίματου και παραδέχτηκε ότι όχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά είναι και αρκετά ερωτευμένοι μεταξύ τους. Η πρωταγωνίστρια της αμερικάνικης σειράς Suits φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vanity Fair και “έσπασε” την σιωπή της, σχετικά με την πολυσυζητημένη της σχέση με τον 6ο – πια – διάδοχο του βρετανικού θρόνου.
 
«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης» δηλώνει η Αμερικανίδα ηθοποιός στο τεύχος Οκτωβρίου, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που έχουν, ώστε να κρατήσουν την σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Έχει τις δυσκολίες της, αλλά έρχονται σε κύματα – κάποιες μέρες τις αισθάνομαι πιο δύσκολες από άλλες, αλλά αυτό είναι που κάνει την σχέση μας τόσο ιδιαίτερη».
 
 
Μάλιστα, η 36χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Harry εδώ και έναν χρόνο και πως η σχέση με έναν γαλαζοαίματο δεν την έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με εμένα. Είμαι ακόμα το ίδιο πρόσωπο που ήμουν και ποτέ δεν προσδιορίστηκα από κάποια σχέση μου», τόνισε στο Vanity Fair.
 
«Μπορώ να σου πω πως στο τέλος της μέρας είναι πολύ απλό. Είμαστε δυο άνθρωποι που είναι πραγματικά χαρούμενοι και ερωτευμένοι», αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο περιοδικό, ενώ δεν απέκλεισε και τον αρραβώνα... 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ