Πάτρα: Φόβος και τρόμος οι αυτοσχέδιες κόντρες στην Πατρών Κλάους - "Έσπασε" το τηλεφωνικό κέντρο του 100 χθες το βράδυ - Σε προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία

ισχυρές δυνάμεις της ελ.ας στο σημείο

Δεν έχει τέλος ο ... εφιάλτης των κατοίκων στην Πατρών Κλάους και όχι μόνο. Αφού τα "φτιαγμένα" ΙΧ και δίκυκλα που ακούγονται σε μεγάλη ακτίνα στην ευρύτερη περιοχή, όπως περιγράφουν στο tempo24.gr. 

Όπως έχει ήδη γράψει και παλαιότερα το tempo24.gr, σύμφωνα με καταγγελίες, σε χώρο επίδειξης ισχύος μεταξύ οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και «φτιαγμένων» Ι.Χ αυτοκινήτων μετατρέπεται καθημερινά αργά τη νύχτα η Πατρών Κλάους και οι παράπλευρες προς την Περιμετρική οδούς.

Χθες το βράδυ "εσπασε" το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας από τις καταγγελίες των κατοίκων. 

Στη συγκεκριμένη οδό, οργανώνονταν αυτοσχέδιες κόντρες, προκαλώντας τρόμο αλλά και μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Το τηλεφωνικό κέντρο του 100, δέχθηκε δεκάδες κλήσεις και όπως ήταν επόμενο ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας βρέθηκε στην περιοχή. 

Η παρουσία της Αστυνομίας, διέλυσε το «ορμητήριο» των οδηγών. Κατά τις ίδιες πληροροφίες βεβαιώθηκαν παραβάσεις ενώ έγεινε και δύο προσαγωγές. Οι κόντρες όμως, όπως λένε στο tempo24.gr κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν τέλος και αποτελούν τον καθημερινό εφιάλτη τους. Αφού αναγκάζονται να κλείνουν ερμητικά τα παράθυρα μέσα στο κατακαλόκαιρο για να μην ακούν τους θορύβους. 

Να υπενθυμίσουμε ότι κόντρες γίνονται και στην στην Ελ. Βενιζέλου. Και πολλές φορές η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προαγωγές. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ