ΑΕΚ: Δανεικός στον Κόροιβο ο Σκουλίδας

παραχωρηθηκε για ενα χρονο

Στον Κόροιβο Αμαλιάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Διονύσης Σκουλίδας. Ο Περιστεριώτης διεθνής φόργουορντ, με τις μικρές εθνικές, παραχωρήθηκε υπό μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΑΕΚ στην ομάδα της Ηλείας. Μετά την απόκτηση του Κλιάντονι Ερλι (Σάββατο, 2/9), η ΑΕΚ έχει τρεις ξένους μαζί με τους Μπάρλοου και Άτιτς στη θέση «3», κάτι που σημαίνει πως ο Σκουλίδας δεν θα είχε επαρκή χρόνο συμμετοχής. 

Αντίθετα, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ντίνου Καλαμπάκου, θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να επιστρέψει πιο έτοιμος στην Ένωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: 

«Η ΑΕΚ B.C. ως οργανισμός συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα το μέλλον της και μ’ αυτή την προοπτική σταθερά πορεύεται. Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι συμφώνησε σήμερα (03/09) με τον Κόροιβο Β.C., προκειμένου για την παραχώρηση του Διονύση Σκουλίδα (20 χρ., 2μ.01) με τη μορφή δανεισμού. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια ενός χρόνου. Αυτονόητο είναι, ότι η ΑΕΚ και οι προπονητές της θα παρακολουθούν την πρόοδο του διεθνούς γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί μέλος της οικογένειας της Ένωσης».

Διαβάστε επίσης