ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ: Ο Δήμος ενημέρωσε καλλιτέχνη για συμμετοχή σε εκδήλωση μερικά 24ωρα πριν πραγματοποιηθεί ! Δεν του είχαν απαντήσει ποτέ σε επιστολή

τι αναφερει ο θοδωρής νικολάου που ειχε ζητήσει απο τον ιανουαρίο να λαβει μερος στο διεθνες φεστιβαλ

Με απίστευτη προχειρότητα ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πάτρας αντιμετωπίζει τους καλλιτέχνες που καλεί να μετάσχουν σε εκδηλώσεις. Η περίπτωση του Θοδωρή Νικολάου , ενός νέου πατρινού καλλιτέχνη και δημιουργού , που διαπρέπει στην Αθήνα. Ο πατρινός καλλιτέχνης είχε ζητήσει να παρει μέρος στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ από τον περασμένο Ιανουάριο με επιστολή του στον Πολιτιστικό Οργανισμό. 

Η απάντηση ήλθε μόλις στις αρχές της εβδομάδας , όπου τηλεφωνικά ενημερώθηκε πως στο τέλος της εβδομάδας θα λάβει μέρος σε μουσική εκδήλωση! 

Αποτέλεσμα φυσικά ήταν να αναγκαστεί ο νεαρός καλλιτέχνης να αρνηθεί , καθώς δεν υπάρχε καμιά προετοιμασία. Η επιστολή του είναι χαρακτηριστική των όσων συνέβησαν:

"Αρχές της εβδομάδας,ενημερώθηκα-το ρήμα που χρησιμοποιώ είναι ακριβές- από τους αρμόδιους του γραφείου του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων για τη συμμετοχή μου στο βήμα νέων καλλιτεχνών που για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται και θα λάβει χώρα το προσεχές τριήμερο,από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του παλαιού δημοτικού νοσοκομείου.

Αν και με τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση,δε θα δώσω το παρών ούτε εγώ ούτε το μουσικό σχήμα "ΗΧΟΤΡΟΠΟΝ" το οποίο με πλαισιώνει στις ζωντανές μου εμφανίσεις. Ο λόγος της ακύρωσης,η μη έγκαιρη ενημέρωσή μας μέσω επίσημης απάντησης (επιστολή ή e-mail) στην πρόταση που καταθέσαμε τον περασμένο Ιανουάριο για τη συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ της Πάτρας και η παρουσία μου,την ίδια ημέρα,σε σημαντική παρουσίαση που συμμετέχω ως συνδημιουργός και η οποία έχει ανακοινωθεί σε μένα ήδη από τα τέλη Μαίου.

Εύχομαι καλή επιτύχια στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και ενημερώνω εκείνους τους λίγους που μπορεί να ήθελαν να μας ακούσουν,ότι θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στις 11 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας,όπου και συμπράττω μαζί με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων "Θανάσης Τσιπινάκης" και την εξαιρετική Δάφνη Ζουρνατζή,σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

Εις το επανιδείν λοιπόν και venceremos(κάποια στιγμή...) Θοδωρής Νικολάου".

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ