«Στόχος μας η Παναχαϊκή να γίνει και πάλι μεγάλη»

συνεντευξη της διοικησης

Συνέντευξη τύπου προς όλα τα μέσα της Πάτρας αλλά και τον απλό φίλαθλο έδωσαν σήμερα το μεσημέρι τρία από τα βασικά μέλη της ΠΑΕ Παναχαϊκής σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος, ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Αποστολόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Κατσουράνης μίλησαν για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας και κυρίως τα διαρκείας. Οι βασικές τοποθετήσεις τους ήταν:

Γ. Αποστολόπουλος: «Μεγάλος μας στόχος από την αρχή της θητείας μας είναι να έχουμε ένα σύλλογο που να βγάζει υγεία, να είναι καθαρός και μακροπρόθεσμα να κινηθεί σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Για να γίνει αυτό θέλουμε την υποστήριξη όλων στην Πάτρα, από τους δημοσιογράφους μέχρι τον απλό φίλαθλο. Ελπίζουμε τα διαρκείας να πάμε καλά, ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Γι’ αυτό και έχουμε κάποιες βοήθειες όπως τις έξι δόσεις στην πληρωμή. Επίσης θα γίνει και ειδική καμπάνια για τα εισιτήρια η οποία θα είναι δυνατή και θα ακουστεί πολύ από παντού».

Κ. Μπακαλάρος: «Όλοι εμείς οι νέοι μέτοχοι έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος και θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί αγαπάμε την Παναχαϊκή. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω πρώτη φορά στα χρονιά 20 επιχειρηματίες μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Η Παναχαϊκή είναι η σημαία της πόλης. Θέλουμε την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, να ξαναγίνει μεγάλη. Έχουμε στόχους και γι’ αυτό ζητούμε την στήριξη όλων σε αυτή την προσπάθεια. Με την Πάτρα ενωμένη οι στόχοι μας σιγά σιγά θα αρχίσουν να υλοποιούνται και σας διαβεβαιώνω πως είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, θεωρώ πως είναι για όλες τις τσέπες και μπορούν όλοι να δείξουν και έμπρακτα την στήριξή τους. Σημαντικό κομμάτι της ομάδας είναι και ο Κώστας Κατσουράνης, ένας πρωταθλητής Ευρώπης που ακόμα και στο λίγο χρονικό διάστημα που τον ξέρω, είδα την δουλειά που κάνει».

Κ. Κατσουράνης: «Κάναμε μια νέα αρχή από πέρσι και παρότι ανεβήκαμε ένα σκαλί, δεν πιστεύω πως ακόμα έχουμε κάνει κάτι, είμαστε στο -10. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, βασικός μας στόχος είναι να μπουν οι βάσεις για το μέλλον, να περάσουμε την φιλοσοφία μας στους παίκτες, να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς και στη συνέχεια βλέπουμε. Τα αγωνιστικά και όχι μόνο θαύματα τα έκαναν οι παρέες και θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι εδώ μια παρέα με όραμα και σχέδια. Μεγάλος μας μακροπρόθεσμος στόχος είναι να φτιάξουμε ένα σύλλογο που να λειτουργεί άψογα σε όλες τις γραμμές και να βγάλουμε παίκτες που θα τους τροφοδοτούμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τις μεταγραφές, να πω πως ήταν ξεκάθαρη η επιλογή μας να στραφούμε σε νέα παιδιά, καθώς είναι αυτά που μπορούμε να στηρίξουμε το πλάνο μας. Θέλω να πως και εγώ με τη σειρά μου ένα ευχαριστώ στη διοίκηση, καθώς μέχρι ώρας ότι έχει πει το έχει κάνει, έχει βάλει σημαντικά ποσά στη βελτίωση της Αγυιάς, το βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού και έχει στηρίξει με πράξεις την ομάδα από το μηδέν. Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο, έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, αλλά μερικά πράγματα οφείλουν να μένουν μέσα στην «οικογένεια». Οτιδήποτε νεότερο έχουμε θα ενημερώσουμε. Τέλος, για να αναφερθώ στα όσα έγιναν στον Πύργο, έχουμε διαφορά μια κατηγορία και έπρεπε και εκεί να μας «στρώσουν» χαλί όπως έκαναν και οι υπόλοιπες ομάδες πέρσι. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε την ομάδα μας».

matchaxaias.gr

Διαβάστε επίσης