Την παραίτηση του Ζουράρι ζητά το ΠΑΣΟΚ

Δήλωση του εκπροσώπου

«Είμαστε υπό χρεοκοπία, και είμαστε αποικία χρέους, μια νικημένη χώρα, και μια νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα» είχε δηλώσει το πρωί ο υφυπουργός Παιδείας - Είναι απορίας άξιο πώς παραμένει στη θέση του επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ

 

Την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης, μετά τις δηλώσεις που έκανε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. 

Ο υφυπουργός Παιδείας επεσήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση χειρότερη και από την Ινδία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «είμαστε υπό χρεοκοπία, και είμαστε αποικία χρέους, μια νικημένη χώρα, και μια νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα».

«Είναι απορίας άξιο πως ένας υφυπουργός που λέει όσα ο κ. Ζουράρις παραμένει στη θέση του. Αποδέχθηκε την αποτυχία του ίδιου, ως υφυπουργού, των ΑΝΕΛ και την κυβέρνησης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Αλλά εδώ ο κ. Δ. Καμμένος μίλησε για κόμπλεξ του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση ναζισμού/κομμουνισμού και δεν άνοιξε μύτη. Η καρέκλα ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε επίσης