Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 45χρονος του πήγε να κάνει φονικό στο Κάλφα- Προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα

Ο δράστης είχε τραυμάτισει με μαχαίρι στον θώρακα έναν 62χρονο ημεδαπό

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Χαλανδρίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, o 45χρονος  που αναζητούνταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 62χρονου. Ο συλληφθείς, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.


Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ενώ την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ειδικότερα, ο 45χρονος,  προχθές το απόγευμα, μετέβη με αυτοκίνητο, σε οικία 62χρονου ημεδαπού στο Κάλφα Αχαΐας, όπου αφού διαπληκτίστηκε μαζί του, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με το αυτοκίνητο, ενώ ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της  Πάτρας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 45χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, ένα μαχαίρι και ένα στιλέτο.

 

Διαβάστε επίσης