Ανακλήθηκε η άδεια συμμετοχής του Ατρόμητου στη Σούπερ Λιγκ

Δεν ανησυχούν στο Περιστέρι για την προσφυγή του Φυτανίδη

Άσχημα μαντάτα για τον Ατρόμητο, ο οποίος είδε την ΕΠΟ να του ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, λόγω της υπόθεσης Φυτανίδη. Ο Έλληνας αμυντικός, έχει προσφύγει κατά των Περιστεριωτών ζητώντας δεδουλευμένα για την σεζόν που πέρασε, αλλά και χρήματα από το συμβόλαιο της φετινής σεζόν. Επίσης, είχε ζητήσει και την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, κάτι που έγινε, με την ΕΠΟ ουσιαστικά να τον δικαιώνει.

Στο Περιστέρι, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Δεδομένα θα γίνει έφεση, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου τόνιζαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση απουσίας του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η απόφαση της Π.Ο.Α.:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας - με την υπ' αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση - άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης