Εκτός και με Ατρόμητο ο Τζούριτσιτς

Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Βέρμπιτς

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αντί να μειώνονται, ολοένα κι αυξάνονται ενόψει της κυριακάτικης (17/12, 20:30) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους τον πικρό αποκλεισμό απ' την Ευρώπη, μετά την εντός έδρας ήττα της Πέμπτης (14/12) απ' τη Μακάμπι Χάιφα, και πλέον ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεθαυριανό ματς.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ακολούθησε και την Παρασκευή (15/12) θεραπεία λόγω του οιδήματος στη γάμπα και, όπως όλα δείχνουν, θα απουσιάσει κι απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η νέα απουσία για τους «πράσινους» ήταν ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης κι εκτός απροόπτου δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ως την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία ακολούθησαν οι Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ενώ μέσα στο επόμενο 24ωρο θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι διαθέσιμος ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο πόδι. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ