Σάκηηηηη !!!!

του Απόστολου ι. Βουλδη

Σήμερα έχω αιρετική διάθεση. Χαζολογώντας το φατσοβιβλίο (ελληνιστί facebook) διαπίστωσα τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία  του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά και της συμβίας του στο προεδρικό μέγαρο.

Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος και τους ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτον».

Τα αρνητικά σχόλια που διάβασα …βροχή. Για το γεγονός πως από την στιγμή που το ζεύγος πέρασε το κατώφλι του μεγάρου, ο λαός μας δεν έχει σωτηρία!

Μυριάδες αναρτήσεις και για την πληροφορία πως ο περιβόητος Ντάνος καλείται να αναλάβει τη ηνία της Σκιάθου και να κατέλθει στις επόμενες εκλογές διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο!

Αλλά η υποδοχή που του έγινε στο νησί του Παπαδιαμάντη δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα, το καλωσόρισμα ήρωα!

Ερώτηση αδαούς: Ποιος αλήθεια έκανε …φίρμες τον γνωστό αοιδό και τον μυώδη παίκτη του  Survivor;

Μήπως τα νούμερα τηλεθέασης των δύο τηλεπαιχνιδιών προδίδουν υποκριτική στάση;

Διότι μπορεί να ειρωνευόμαστε τον Πρόεδρο για τις ευχές προς τους νεόνυμφους, αλλά κρυφοκοιτούσαμε σε ζάπινγκ το κανάλι που παρουσίαζε την εκπομπή των ταλέντων ο Σάκης.

Μπορεί να αναρωτιόμαστε σαν τον Βασίλη Αυλωνίτη στην παλιά ελληνική ταινία «ωρέ που πάμε;» για τους πανηγυρισμούς της επιστροφής του Ντάνου στην γενέθλια γη, αλλά ποιος εξασφάλισε αστρονομικά νούμερα παρακολούθησης του Survivor;

Είμαστε εμείς οι ίδιοι που πρώτα ψηφίζουμε και εκλέγουμε βουλευτή τον ηθοποιό γιατί έπαιζε συναρπαστικά τον ρόλο στο σήριαλ, ή τον ποδοσφαιριστή γιατί ήταν τρομερός μπαλαδόρος, αλλά κατόπιν σιχτιρίζουμε την κατάντια της πολιτικής!

Είναι τελικά αιρετικό να λες τα πράγματα με το όνομά τους;

Αμπελοφιλοσοφούμε θα πείτε και μπορεί να μην έχετε άδικο…

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ