Στην Κυλλήνη για διακοπές η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα

Εφτασε με το βασιλικό τζετ μέσω Αράξου

Στην Ηλεία βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η Πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα. Η σύζυγός του Βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’ παραδοσιακά κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της και ανάμεσα στους προορισμούς που απολαμβάνει στη χώρα μας, η περιοχή της Κυλλήνης, αποτελεί την πρώτη της επιλογή.

Και φέτος έχει καταλύσει στο  resort της Grecotel Olympia Riviera και στις υπερπολυτελείς βίλες του Mandola Rosa.

Η Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, μαζί με τα δύο παιδιά της ταξίδεψαν από το Μαρόκο για τον Άραξο, όπου έφτασαν με το βασιλικό τζετ περίπου στις τέσσερις το απόγευμα του Σαββάτου. Άμεσα κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των Λουτρών Κυλλήνη στην Ηλεία και την μονάδα της Grecotel.

Είναι άγνωστος ο χρόνος παραμονής τους αλλά συνήθως απολαμβάνουν τουλάχιστον ένα δεκαήμερο διακοπών, με βόλτες και εκδρομές στη γύρω περιοχή.

Η Λάλα Σάλμα κάθε χρόνο επιλέγει κάποιες περιοχές της Ελλάδας, αλλά σταθερά την Κυλλήνη και πότε την Κέρκυρα, πότε τη Ρόδο ή την Κρήτη. Φέτος αγόρασε μια υπερπολυτελέστατη βίλα στη Τζια, οπου θα αποτελέσει το καταφύγιο της στο Αιγαίο, αν και πολλοί πιστεύουν πως δύσκολα θα εγκαταλείψει την αγαπημένη της Ηλεία, λέγοντας πως θα συνεχίσει να επισκέπτεται και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: ilialive.gr

Διαβάστε επίσης