Κάτω Αχαΐα: Πρώτο θέμα η ΔΕΥΑ Δυμαίων στο δημοτικό συμβούλιο

Δείτε όλα τα θέματα στη συνεδρίαση της Τετάρτης

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

1.         Ενημέρωση – Συζήτηση σχετικά με την Λειτουργία και Κατάσταση της Δημοτικής Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  Δυμαίων (Δ. Ε.Υ.Α.Δ.) (σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 65 του ν. 3852/2010). 
 
2.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Πηγές Χρηματοδότησης και καλές Πρακτικές στον Αγροτικό Τομέα» και διάθεση της πίστωσης.
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος.
3.          Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.
  Εισηγητής:  Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας .
4.         Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Ανάκληση της αριθ. 48/2-4-1999 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δύμης.
  Εισηγητής:   Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας .
5.          Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση διενέργειας του έργου «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νιφοραιΐκων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νιφοραιΐκων», καθορισμός του τρόπου ανάθεσης του και έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης του έργου αυτού.
  Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών,  Πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ..
6.         Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με τον Καθορισμό χώρου (πλατεία) για πρόσκαιρη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Τ.Κ. Ματαράγκας για την τοπική θρησκευτική εορτή του Προφήτη Ηλία και μόνο.
  Εισηγητές: Δημόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.Γκοτσόπουλος Βασίλειος , Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ