Πώς να κάνετε το ξύρισμα να διαρκέσει περισσότερο

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση των φρεσκοξυρισμένων ποδιών. Είναι λεία, απαλά και θέλουμε συνέχεια να χαϊδεύουμε το δέρμα μας. Όμως, αυτή η ουτοπία διαρκεί ελάχιστα. Μία με δύο μέρες μετά το ξύρισμα, οι τρίχες αρχίζουν και πάλι να κάνουν την εμφάνισή τους και τα πόδια μας τσιμπάνε. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο χειμώνας έχει περάσει και δεν έχουμε πλέον το περιθώριο να αφήνουμε τα πόδια μας αξύριστα για πολλές μέρες.

Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται να ξυριζόμαστε πιο συχνά, αλλά να ξυριζόμαστε με διαφορετικό τρόπο. Ας δούμε, λοιπόν, πως να κάνουμε το ξύρισμα να κρατήσει περισσότερο!

Κάντε Απολέπιση

Μια μέρα πριν το ξύρισμα. Για να φτάσετε όσο πιο κοντά γίνεται στην ρίζα της τρίχας με το ξυράφι, είναι βοηθητικό να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας με ένα scrub ή μια κρέμα με γλυκολικό, γαλακτικό κλπ οξύ για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τις τρίχες που έχουν γυρίσει προς τα μέσα. Έτσι, θα διευκολύνετε το ξύρισμα καθώς το δέρμα σας θα είναι πιο λείο και θα το κάνετε να διαρκέσει περισσότερο.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης