Πάτρα: Παραδόθηκαν οι Εργατικές Κατοικίες - Τί ζήτησαν επαγγελματίες και παραγωγικοί φορείς από τον υφυπουργό Εργασίας, νωρίτερα σε συνάντηση στο Επιμελητήριο - ΦΩΤΟ

ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ

Παραδόθηκαν οι Εργατικές Κατοικίες το βράδυ της Τρίτης στου δικαούχους της Πάτρας. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του γγ του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη και τη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη.

Συζητήθηκε επίσης και η διευθέτηση οφειλών των δικαιούχων ενώ το "παρών" έδωσαν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών «Αγίου Ιωάννου» Παραλίας, ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εγλυκάδος «Έκφραση», στην πλατεία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών «Αγίου Ιωάννου» Παραλίας που ήταν και η "ψυχή" της εκδήλωσης. 

Αύριο οι εκπρόσωποι του υπουργείου στις 9:30 το πρωί θα επισκεφθούν τους χώρους της ΕΠΑ.Σ και του ΙΕΚ Πάτρας

Ενώ στις 10.00 θα γίνει συνάντηση και συζήτηση στην Περιφερειακή Δ/νση Πελοποννήσου των προϊσταμένων όλων των ΚΠΑ2 της Περιφερειακής Πελοποννήσου και των προϊσταμένων της Περιφερειακής Πελοποννήσου

Στο μεταξύ νωρίτερα ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος συναντήθηκε με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Αχαΐας. 

Ο υφυπουργός παρουσίασε το πρόγραμμα της ρύθμισης που προετοιμάζεται ειδικά για τις Ασφαλιστικές εισφορές η οποία θα ανακοινωθεί σ ένα περίπου μήνα και θα «τρέξει» παράλληλα με το νόμο 4469/2017 (εξωδικαστικός μηχανισµός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων σε ταμεία και τράπεζες). 



 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ