Επανεκλογή Πετρόπουλου στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ"

Για Τρίτη συνεχή θητεία εξελέγη στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ ο Κώστας Πετρόπουλος Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων "Ιπποκράτης", στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Σας κάνουμε γνωστό ότι  στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες της ΑΔΕΔΥ, που έγιναν για την ανάδειξη του νέου ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της, μετα την ολοκλήρωση των εργασιών  του 37ου Συνεδρίου της,  που έγινε στην Αθήνα, ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ για Τρίτη συνεχή θητεία ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, με την παράταξη   Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πρωτοπορία (ΔΗΣΥΠ), που ως γνωστόν, από την τρίτη θέση που είχε από το προηγούμενο συνέδριο, τώρα σ’ αυτές τις εκλογές  κατέλαβε τη 2η θέση με ποσοστό 19% και 16 έδρες.

Μετά τα προαναφερόμενα, ο για τρίτη συνεχή θητεία ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΑΔΕΔΥ και Πρόεδρος του Σωματείου μας, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, δήλωσε τα εξής:

¨ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξή μας και τα μέλη της, που ακόμη μία φορά με εξέλεξαν στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ.

Πέρα από το ευχαριστώ οφείλω να τους διαβεβαιώσω ότι ως ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΔΕΔΥ,  θα συνεχίσω την ίδια αταλάντευτη και δυναμική συνδικαλιστική μου πορεία, υπερασπιζόμενος όπως πάντα τα συμφέροντα των Εργαζομένων και των υπηρεσιών όπου Εργάζονται. Καλή θητεία και καλή δουλειά σε όλους τους εκλεγμένους αυτού του οργάνου και ιδιαιτέρως στους εκλεγμένους της παράταξης μας, της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, που σ' αυτές τις εκλογές της αξίζουν συγχαρητήρια για τις εκλογικές της επιδόσεις, όπου αύξησε κατά 20% τις δυνάμεις της, λόγω της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που έκανε την τριετία που προηγήθηκε και όχι μόνον

Καλή δουλειά και καλή συνεργασία σε όλους μας¨.

 

Διαβάστε επίσης