Θόδωρος Ξυλιάς: Δρόμοι χωρίς άσφαλτο

επισημανσεις του δημοτικου συμβουλου

Την ανάγκη να υπάρξει μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή για προβλήματα στην περιοχή των Μποζαϊτίκων επισημάνει   ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Ξυλιάς. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στην περιοχή των Μποζαϊτίκων λίγα μέτρα από το σημείο που πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος με τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ υπέγραψε την παραχώρηση στο Δήμο Πάτρας της έκτασης των 60 περίπου στρεμμάτων (ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ) με την υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής ότι θα δημιουργήσει ένα ακόμη πάρκο.

Αγνοώντας το γεγονός ότι οι κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνται με σειρά από προβλήματα, ανύπαρκτο αποχετευτικό δίκτυο, πεζοδρόμια και αρκετούς δρόμους να είναι ακόμη σήμερα το 2017 χωματόδρομοι.

 Πιο συγκεκριμένα: η οδός Μανώλη Ανδρόνικου από το ύψος της ΝΕΟ έως την ΠΛΑΖ όπου η διάνοιξή της έχει γίνει προ δεκαετίας καθώς και η οδός Αθηνών από το ύψος της Διγενή Ακρίτα έως τη στάση του Προαστιακού στα Μποζαίτικα δεν έχει γίνει ασφαλτόστρωση, η συντήρησή τους είναι πλημμελής παρότι είναι πολυσύχναστες λόγω του προαστιακού και όχι μόνο.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες πνίγονται στην κυριολεξία το χειμώνα στη λάσπη και το καλοκαίρι στη σκόνη. Η κατάσταση στην περιοχή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ