Αιγιάλεια: Μαθητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και βοηθά μετά θάνατον

Στα Σελιανίτικα

Ξεκίνησαν στα Σελιανίτικα οι διαδικασίες πραγματοποίησης της ετήσιας υποτροφίας «Κωνσταντίνος Σταματακόπουλος», που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Σταματακόπουλου του Χρήστου και της Σοφίας, μαθητή της Β' Λυκείου και μόνιμου κάτοικου Σελιανιτίκων, ο οποίος απεβίωσε πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα στις 6 Μαΐου 2010, στην οποία συμμετέχουν, η τοπική εκκλησία, σύλλογοι και φορείς των Σελιανιτίκων.

Τα χρήματα της υποτροφίας προέρχονται από εισφορές των μελών των συμμετεχόντων κάθε φορά στον διαγωνισμό, Συλλόγων και φορέων, καθώς και από τις δωρεές ιδιωτών.

Δικαιούχοι και διαδικασία

Υποψήφιοι δικαιούχοι της υποτροφίας είναι απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στο δημοτικό διαμέρισμα Σελιανιτίκων για τα δύο τελευταία τουλάχιστον έτη και εισέρχονται σε Πανεπιστημιακές ή Τεχνολογικές Σχολές, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υπόλοιπων συνυποψηφίων τους, έτσι όπως δίνεται από το Λύκειό τους.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων αυτοπροσώπως από τους υποψηφίους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017. Η επιλογή του επικρατέστερου υποψηφίου, βάσει αντικειμενικών κριτηρίων, θα γίνεται από επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα προέρχονται, ένα από κάθε Σύλλογο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων ή στο τηλέφωνο 26910-73121.

Διαβάστε επίσης