Αιγιάλεια: Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των κοινοτήτων που επλήγησαν από την πυρκαγιά

Τις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή του Διακοπτού, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Καραΐσκο και Τεχνικών Έργων με αρμοδιότητες Δ.Ε. Διακοπτού κ. Βασίλη Χριστόπουλο.

Ο Δήμαρχος είχε συναντήσεις με προέδρους και κατοίκους των πληγεισών περιοχών, συζήτησε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ιδιοκτησίες και σε υποδομές και επέβλεψε τις εργασίες αποκατάστασης που ήδη πραγματοποιούνται στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής που καταστράφηκε από τη φωτιά.

Από τον Δήμο Αιγιαλείας, εξάλλου, τη Δευτέρα θα αποσταλεί αίτημα προς την Κυβέρνηση ώστε οι πληγείσες από τη φωτιά κοινότητες να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

358262298_1643995629429500_4298016883173336441_n.jpg

 

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά