ΕΚΤΑΚΤΟ: Διεκόπη η αναμέτρηση ΠΑΟ -ΠΑΟΚ - Με καροτσάκι αποχώρησε ο Ίβιτς για το νοσοκομείο- ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

«Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της σημερινής κωμωδίας θα κυνηγηθούν», είπε ο Σαββίδης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: gazetta.gr

Νεότερη Ενημέρωση: Με αναπηρικό καροτσάκι μεταφέρθηκε από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου στο ασθενοφόρο που περίμενε έξω από το γήπεδο ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που δέχτηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του γηπέδου και του τοποθετήθηκε γάζα στο κεφάλι, αμέσως μετά με καροτσάκι μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου και μπήκε στο ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις.

Το τρίτο ημίχρονο του μεγάλου αυτού παιχνιδιού πάντως αναμένεται έντονο καθώς ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, όπως ενημέρωσαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αφού πληροφορήθηκε τα γεγονότα της Λεωφόρου τηλεφώνησε και ξεκαθάρισε  πως «οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της σημερινής κωμωδίας θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα».

kaltjl1.jpg

kaltjl2.jpg

kaltjl5.jpg

kaltjl4.jpg

Πηγή: gazzetta.gr

Πρώτη Ενημέρωση: Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ μετά από ένταση που σημειώθηκε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς δέχτηκε στο κεφάλι ένα κουτάκι μπίρας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έπειτα από την ένταση έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει τραύμα στο κεφάλι από το αντικείμενο που δέχτηκε και αισθάνεται ζαλάδες και κρίθηκε σκόπιμο από τον γιατρό της ομάδας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. 

Στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο Twitter, ανέβηκαν φωτογραφίες με τον Ίβιτς να δέχεται τις πρώτες βοήθειες. 

Αυτή την ώρα ο διαιτητής Κομίνης είναι στα αποδυτήρια για να αποφασίσει αν θα διακοπεί οριστικά ο αγώνας.

podksy6.jpg

podksy8.jpg

podksy11.jpg

podksy13_0.jpg

Πηγή: cnn.gr

Πηγή φωτο: gazzeta.gr

Διαβάστε επίσης