Οι κριτές του Master Chef

Ποιοι είναι

Για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο οι συστάσεις είναι περιττές. Γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από προηγούμενες σαιζόν, ένα σεφ που άλλαξε τη ζωή του πηγαίνοντας στην Αμερική για να αποφασίσει να γίνει μάγειρας και να πετύχει σε ό,τι καταπιάστηκε αφού επέστρεψε στην Ελλάδα. Αγαπητός για τις γευστικές του προτάσεις σε πολλά γνωστά εστιατόρια όπως το "Αλάτσι" όπου ανέδειξε τη δύναμη της κρητικής κουζίνας, έχει ξαναπαίξει το ρόλο του κριτή με επιτυχία. 
Ο Πάνος Ιωαννίδης για πρώτη φορά στην τηλεόραση έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σοβαρή του στάση και το λεπτό του χιούμορ. 42 ετών από σεφ στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και σε vip catering, έφτασε γρήγορα να γίνει ο εκλεκτός σεφ ενός διεθνούς τζετ σετ γαστρονομικών απολαύσεων.
Τέλος ο 34χρονος Σωτήρης Κοντιζάς, με μητέρα Ιαπωνέζα και πατέρα Έλληνα σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, εργάστηκε ως μεταφραστής ιαπωνικής γλώσσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και ως τραπεζικός επίσης. Τον κέρδισε η κουζίνα και το 2005 ξεκίνησε δίπλα στο Χριστόφορο Πέσκια για να φτάσει μετά από μια περιπλάνηση σε ευρωπαϊκές χώρες να καταλήξει στο εστιατόριο "Nolan ".