Θερμή υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (φωτο)

έξω από γνωστό ξενοδοχείο

Αρκετός κόσμος βρέθηκε και φέτος (περίπου 150 άτομα) έξω από γνωστό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου, έτσι ώστε να υποδεχθεί την αποστολή της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε στο Αγρίνιο λίγο μετά τις 19:30.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας (λιγότεροι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές) αφού υποδέχθηκαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Πειραιώτικης ομάδας, στη συνέχεια δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα, μεταξύ των οποίων και το γνωστό «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», ενώ στη συνέχεια με καπνογόνα δημιούργησαν ένα θερμό κλίμα, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή τη νίκη στο αυριανό τους παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Αγρίνιο: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Βιάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή δεν ακολούθησε ο Φορτούνης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπως και οι τιμωρημένοι Σεμπά και Ντα Κόστα.

agriniopress

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ