Παναιγιάλειος: «Δύναμη και μυαλό» το σύνθημα νίκης για το αυριανό παιχνίδι

Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση ο Ρέλλας,

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη, που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση ο Ρέλλας, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και, εάν όλα πάνε καλά, υπολογίζεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας περί τα μέσα τής ερχόμενης εβδομάδας.

Πριν από την προπόνηση, η οποία κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ο Δημήτρης Σπανός ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων, κάνοντας λόγο για μια ομάδα που δύσκολα δέχεται τέρμα και η οποία είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά, καθώς διαθέτει έμπειρους και γνώστες της κατηγορίας παίκτες.

Αύριο, στη 1μ.μ., τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν στο ψητοπωλείο «Παλαιά Χαυτεία» και στις 3μ.μ. έχει οριστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όπου ο Αιγιώτης τεχνικός θα ανακοινώσει την 18άδα.

patragoal

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ