Άργος Ορεστικό: 50χρονη έκλεβε ρεύμα επί χρόνια

Χρόνια είχε να πληρώσει τη… Δ.Ε.Η. μια 50χρονη Ελληνίδα κάτοικος Καστοριάς, όπως διαπίστωσε ο υπάλληλος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που έκανε έλεγχο στο σπίτι της στο Άργος Ορεστικό συνοδευόμενος από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος!

Η έρευνα έδειξε ότι είχε παραβιάσει τον μετρητή του σπιτιού με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως υπολόγισε ο τεχνικός, η 50χρονη είχε προκαλέσει στην Επιχείρηση ζημία ύψους 7.760 ευρώ! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που της άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

*** Ανάλογη παραβίαση και παρέμβαση στο μετρητή κατανάλωσης είχε κάνει και ένας 68χρονος Αλβανός στο σπίτι του στα Γρεβενά, που έγινε έλεγχος από υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος επιβεβαιώθηκε, αλλά ο 68χρονος είχε… εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

*** Εκεί που καταγράφηκε… ρεκόρ παράνομης ηλεκτροδότησης, όμως, ήταν το χωριό Πλατάνι στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν δυο άνδρες ηλικίας 45 και 50 χρόνων και μια 26χρονη γυναίκα, μετά τους ελέγχους που έκανε στα σπίτια τους συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.! Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ