Στο φράγμα Πείρου - Παραπείρου εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης - ΦΩΤΟ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στο φράγμα Πείρου - Παραπείρου βρέθηκαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πατρέων, με αφορμή την αυριανή συζήτηγη για το μεγάλο έργο. 

Τους εκπροσώπους των παρατάξεων ενημέρωσε ο αρμόδιος μηχανικός του έργου Γιώργος Λάζαρης.

Η μελλοντική διαχείριση του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου είναι το θέμα της κοινής εκδήλωσης που διοργανώνουν δημοτικές παρατάξεις της Πάτρας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριοΤετάρτη 22 Μαρτίου 2017 (19.30) στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας και συμπίπτει με τον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.

Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι αποτελεί προτεραιότητα για τους κατοίκους της Πάτρας να λειτουργήσει το φράγμα με όρους που θα διασφαλίζουν τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού ως πολύτιμου αγαθού, καθώς δεν αποτελεί μόνο βασικό συστατικό της ζωής, αλλά και ένα στοιχείο με περιβαλλοντική και πολιτιστική σπουδαιότητα. Υπ’ αυτό το πρίσμα κανείς δεν δικαιούται να παρακάμψει το έργο του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, ούτε η κυβέρνηση ούτε η τοπική αυτοδιοίκηση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης των δημοτικών παρατάξεων για την λειτουργία του φράγματος Πείρου-Παραπείρου έχει ως εξής:

Χαιρετισμοί
Βασίλης Αϊβαλής, Μηχανολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας: Θα παρουσιάσει την πρόταση του ΤΕΕ/ΤΔΕ για την διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου.
Γιώργος Λάζαρης, Πολιτικός Μηχανικός, γενικός επιβλέπων έργου φράγματος Πείρου-Παραπείρου: Θα ενημερώσει για την πορεία του έργου.
Αντώνης Κότσαλης, Ηλ/λόγος Μηχανικός: Θα παρουσιάσει μια σύγκριση των οικονομικών στοιχείων για το νερό σήμερα και μετά τη λειτουργία του φράγματος.
Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις φορέων και συζήτηση με το κοινό.

Συντονιστής: Απόστολος Βουλδής, Δημοσιογράφος, Πρώην Πρόεδρος ΕΣΗΕΠΗΝ.

Για τις παρατάξεις:

Κώστας Χριστόπουλος – Νέα Πόλη

Ουρανία Μπίρμπα – ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη

Ανδρέας Φίλιας – Τώρα για την Πάτρα

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αγωνιζόμενοι Πολίτες

Νικόλαος Οικονομόπουλος – Πάτρα Δυνατή

Νικόλαος Τζανάκος - Πάτρα η δική μας Πόλη

Θεόδωρος Ντρίνιας – Κοινοτικόν

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ