«Σύννεφα» και ερωτήσεις στη Βουλή για Καλογρίτσα και Πατρών - Πύργου

η Τράπεζας Αττικής μέσω επιστολής θέτει εμμέσως ζήτημα αξιοπιστίας προς τον Όμιλο

Προβληματισμό σχετικά με την πορεία του έργου Πάτρα-Πύργος προκαλούν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Τράπεζα Αττικής και τον Όμιλο Καλογρίτσα, ο οποίος έχει αναλάβει να κατασκευάσει τα τέσσερα πρώτα τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος (από τον Πύργο έως τη Βάρδα).

Στην επιστολή που αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ και δημοσίευσε η εφ. «Καθημερινή», η νέα διοίκηση της Τράπεζας Αττικής θέτει εμμέσως ζήτημα  αξιοπιστίας προς τον Όμιλο Καλογρίτσα, ζητώντας του να αναζητήσει και άλλες πηγές χρηματοδότησης.

«Σας έχουμε καταστήσει γνωστό ότι οφείλετε να εξεύρετε άλλες πηγές χρηματοδότησής σας, από άλλες Τράπεζες και εξ ιδίων διαθεσίμων σας, διότι η Τράπεζά μας αδυνατεί να υπερβεί σε χρηματοδοτήσεις το όριο που σας θέσαμε, των 108 εκατ. ευρώ. Πώς ζητάτε πρόσθετη χρηματοδότηση από την Τράπεζά μας και όχι από άλλες Τράπεζες και μάλιστα πιεστικά, όταν γνωρίζετε ότι με τα απαιτούμενα ποσά υπερβαίνετε το όριο των 108 εκατ. ευρώ;» επισημαίνεται αρχικά και στη συνέχεια ζητείται από τον Όμιλο να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υλοποιήσει το έργο που έχει αναλάβει μέσα από τους διαγωνισμούς…

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης