«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο θέατρο act

κάθε Κυριακή στις 20.30

Το θέατρο act με πολύ μεγάλη χαρά παρουσιάζει την νέα του παραγωγή για το 2017. Πρόκειται για το καινούργιο θεατρικό έργο των Δημήτρη Φραγκιόγλου – Μαργαρίτας Γερογιάννη – Χριστίνας Παπαδάκη με τίτλο: «Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω»

Ένας πρωτότυπος μονόλογος γεμάτος χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο πρωταγωνιστεί ο έμπειρος ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου γνωστός από τις πολλές επιτυχίες του στο θέατρο και την τηλεόραση. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Μακαλιάς και την πρωτότυπη μουσική ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Η παράσταση ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο και έχοντας κάνει ήδη έναν πρώτο κύκλο πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Άβατον στην Αθήνα θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 21.30 και κάθε Κυριακή στις 20.30 στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα). Πρώτη παράσταση το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο ήρωας της παράστασης (Δημήτρης Φραγκιόγλου) μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα. Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα»  που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν. Με διάθεση αυτοσαρκασμού  και μέσα από  το «δράμα» ενός ηθοποιού  σε υπαρξιακό πανικό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα. Στον καταιγιστικό αυτό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται, αναμετρούνται και κονταροχτυπιούνται. Το ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη μάχη, είναι άλλη ιστορία...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ: 
https://www.youtube.com/watch?v=1Y5JcvS0H2E

 

«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω»

Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο: Μαργαρίτα Γερογιάννη – Χριστίνα Παπαδάκη - Δημήτρης Φραγκιόγλου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μακαλιάς

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Επιμέλεια κίνησης: Χριστίνα Παπαδάκη

Επιμέλεια σκηνικού: Μαρία Αλανιάδη

Φωτογραφίες: Περικλής Παπανδρεόπουλος - Ελένη Κερολλάρι

Βίντεο: Περικλής Παπανδρεόπουλος

Σχεδιασμός Αφίσας: Studio Ampersand

Παραγωγή: Τηλέμαχος Τσαρδάκας – θέατρο act

 

Κάθε Σάββατο στις 21.30 και κάθε Κυριακή στις 20.30 στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα). ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. Πρώτη παράσταση Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

 

Τιμές εισιτηρίων: 10€, 8€ (μειωμένο), 5€ (για φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές δραματικής σχολής)

Πληροφορίες: 2610272037 & 6936122263

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

MLS

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: 

Πελοπόννησος, pelop.gr , thebest.gr, Τέταρτο, newsplus.gr, άρωμα FM, upfm, all4fun.gr, happyweek.gr tipografeio.gr, presspop.gr, debop.gr, inculture.gr, patrasevents.gr, Sidoux café, City music café, Ποικίλη Στοά, Tag, Δίηχο, everesttempo24, Cafe Cinema, Συνδετήρας, infactmagazine.gr, pelopolitismos.wordpress.com.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ:

GALAXY CITY CENTER HOTEL, NoiseBoxStudio