Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας: Ποιος αποκάλυψε το χωρισμό τους

Τι έχει συμβεί ανάμεσα τους

Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας είναι δύο άνθρωποι που παρόλο που είναι χαμηλών τόνων έχουν απασχολήσει αρκετά τον Τύπο. Εκείνη μια πολύ όμορφη και δυναμική πολιτικός κι εκείνος ένας νεαρός τραγουδιστής που κάνει καριέρα μακριά από τη γενέτειρά του, την Κύπρο. Η σχέση τους έχει γίνει πολλές φορές τροφή για δημοσιεύματα και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα απασχολήσουν ξανά αφού φαίνεται πως έπεσαν τίτλοι τέλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret και της Σάσας Σταμάτη το ζευγάρι χώρισε. Άτομο από το περιβάλλον τους εκμυστηρεύεται στη Secret: “Εδώ και ένα μήνα δεν είναι μαζί. Το ζευγάρι κατά καιρούς είχε πολλά on-off, όμως αυτή τη φορά την απόφαση για τον χωρισμό την πήρε η Έλενα”.

Η ίδια πηγή διαψεύδει και όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα πως η Έλενα μετακόμισε στην Αθήνα. “Η Έλενα ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, απλώς αρκετές μέρες την εβδομάδα πηγαίνει στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκεται στη Βουλή”.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Λούκα εξηγούν στην εφημερίδα ότι “ο Λούκας σέβεται και εκτιμά την Έλενα. Θαυμάζει τον δυναμισμό, το πάθος και τη μεθοδικότητά της. Τα θαυμάζει γιατί δύσκολα συνδυάζονται”.

Διαβάστε επίσης