Τα ζώδια σήμερα 17 Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθείς, αλλά προς το παρόν κάνε υπομονή και περίμενε την ώρα που θα δράσεις, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα. Φυσικά δεν βιάζεσαι και έχεις καταλάβει ότι δεν πρέπει να πιέζεις τις καταστάσεις, αλλά μερικές φορές η ανυπομονησία σου δε στο επιτρέπει… Η συνεννόηση δεν είναι το φόρτε του ζωδίου σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι πολύ επιφυλακτικός!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Λόγω των άλλων θεμάτων που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις την απαραίτητη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αμέσως θέση. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ‘ανοίξεις’ καινούργια οικονομικά μέτωπα.
ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε κάποιο μήνυμα που θα λάβεις και το οποίο θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Σύντομα θα χρειαστεί να δρομολογήσεις διαφορετικά τα πράγματα. Μην χάσεις τη θετική σου διάθεση και φτιάξε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες προοπτικές θα ανοιχτούν ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Οι απαιτήσεις θα αυξάνονται διαρκώς και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη αφοσίωση προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Η αξιολόγηση των αναγκών σου θα δημιουργήσει τις σωστές ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην αφεθείς να παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσκοπες συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις έως και ρήξεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Η κοινωνικότητα θα παίξει αρκετά σημαντικό ρόλο για το μέλλον σου και ίσως χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο, ώστε να διατηρήσεις αναλλοίωτη την καλή σου εικόνα μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Περιόρισε τα λόγια και τα σχόλιά σου. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ασχολήσου με τα δικά σου επαγγελματικά θέματα και μην προσπαθήσεις να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, σκέψου πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.
ΛΕΩΝ

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Λέων, να συγκεντρωθείς και να φροντίσεις για την ομαλή ροή του προγράμματός σου, χωρίς άσκοπες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια σε πολύ ουσιαστικά επίπεδα. Αξιοποίησέ την για να πετύχεις την ολοκλήρωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Σ’ εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χάρη στην αφοσίωση και στο βάθος των συναισθημάτων σου, καταφέρνεις, αγαπητέ Παρθένε, να είσαι ένας πιστός και αξιολάτρευτος φίλος που «τα δίνει όλα» για όσους αγαπά. Όποιους έχεις στη ζωή σου ξέρεις ότι ποτέ δεν θα είναι μόνοι. Έχεις όμως μια πολύπλοκη ψυχολογία που συχνά σε βυθίζει στην απαισιοδοξία και στη μελαγχολία. Μην επηρεάζεσαι τόσο εύκολα από τις στάσεις και τις διαθέσεις των άλλων.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που τον κουράζουν, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις αν προηγουμένως δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ‘ανοίγματα’ αν δεν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.
ΖΥΓΟΣ

Γίνεσαι ευδιάθετος, αγαπητέ Ζυγέ, μόνο εφ’ όσον γύρω σου επικρατεί κέφι, ειδάλλως στενοχωριέσαι αν κάποιος έχει πρόβλημα. Είσαι πολύ ευχάριστος στη συντροφιά και καλό είναι να μην επηρεάζεσαι από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Αρκεί η ελάχιστη υποψία απάτης ή αδικίας για να εκνευριστείς. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον αγώνα ενάντια σε οτιδήποτε στραβό ή λανθασμένο, για να υπερασπιστείς τους πάντες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι πολλές φορές «ριγμένος», αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό συμβαίνει γιατί είσαι πολύ απασχολημένος να βοηθάς τους άλλους. Έτσι, όταν καταλαβαίνεις όσα γίνονται εις βάρος σου, είναι πολύ αργά. Ο συναισθηματικός κόσμος σου είναι η βάση της ύπαρξής σου. Βρες ένα ασφαλές μέρος όπου θα μπορέσεις να νιώσεις την πολύτιμη αρμονία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καθόλου άσχημα δεν θα πάνε τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη σε ευνοεί ώστε να παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στον επαγγελματικό τομέα να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες, εξ αιτίας του έντονου άγχους που θα έχεις. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, και ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητάς την προσωπική επιβεβαίωση, αγαπητέ Τοξότη, δεν έχεις ανάγκη από συναισθηματική ανεξαρτησία, ενώ προσφέρεις γενναιόδωρα την αγάπη και τη φροντίδα σου. Γίνεσαι πολύ προστατευτικός, με αποτέλεσμα να κάνεις τους άλλους επιφυλακτικούς απέναντί σου. Σταμάτα να πιστεύεις ότι προστατεύεις τους άλλους και φρόντισε να τελειώνεις με ζητήματα που σε αγχώνουν αυτή την περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σε βασανίζουν πολλά θέματα σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί, ως Αιγόκερως, να διακρίνεσαι από έντονο και άγριο πάθος σε οτιδήποτε κάνεις, αλλά είσαι αρκετά απρόβλεπτος για να βασιστεί κανείς για πολύ επάνω σου. Σε αντιστάθμισμα όμως διαθέτεις πολλά και γοητευτικά χαρίσματα. Σήμερα το ένστικτο και το θάρρος θα συνοδεύουν την περιπετειώδη ζωή σου και θα έχεις μια ανεξάντλητη σωματική και πνευματική ζωτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερα επαγγελματικά προβλήματα σήμερα, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούσαν να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως Υδροχόος, χρειάζεσαι διαρκώς νέες προκλήσεις και καινούργιες επιδιώξεις για να πραγματοποιήσεις. Είσαι ένας επαναστάτης γεμάτος πάθος, που τραβάς πάνω σου την προσοχή και γοητεύεις τα πλήθη. Σήμερα θα έχεις την τάση να απεχθάνεσαι οτιδήποτε συμβατικό και «φυσιολογικό» και θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να αποφύγεις τη ρουτίνα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, τον ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Αξιοποίησε λοιπόν αυτά τα χαρίσματα ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη σού δίνει όλα τα φόντα για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις συνεργασίες ή τις αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα, τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και νόμου, τα οποία σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αλλάζεις διαθέσεις σαν τα πουκάμισα. Δεν είναι σπάνιο στη διάρκεια της ζωής σου να κάνεις τα πιο ετερόκλητα πράγματα. Βέβαια, αυτό έχει ως συνέπεια να μην κατακτάς ποτέ τις υψηλές θέσεις, για τις οποίες μοιάζει να σε προορίζει η φύση, απλώς επειδή δεν αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια σε οτιδήποτε για πολύ καιρό. Από την άλλη, εφόσον κάτι δεν σου πάει, γιατί να μην το παρατήσεις για κάτι καλύτερο;
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα άσκοπα έξοδα και μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ