Πάτρα: Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala Only Love - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για την ενίσχυση της "Κιβωτού Αγάπης"

Οι πιο λαμπερές παρουσίες της Πάτρας συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο W events στο Ρίο, για έναν καλό σκοπό! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι κυρίες Έφη Σιαΐνη και Αλεξία Παππά απο το fashion brand Maraboo διοργάνωσαν το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala Only Love by Loux Cola plus ’n light. Ο σκοπός για το 2016 ήταν η ενίσχυση του ΦΣ Κιβωτός Αγάπης που έχει έδρα στην Πάτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 60 παιδιά στις εγκαταστάσεις του.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται πολύ πριν ανοίξουν οι πόρτες για την είσοδο, στον χώρο του W events, Την γενική επίβλεψη του χώρου είχε ο Πάνος Ροδόπουλος.

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους εντοπίσαμε τους Χαρά και Πλάτωνα  Μαρλαφέκα, Νία Μαρλαφέκα, Έλενη και Φοίβο Καρακίτσο, Βασιλική και Γιώργο Καρακίτσο, Ηρώ Κουνάβη, Μαρία Ανδριέλου, Κώστα Φλαμή, Ιρένε και  Βασίλη  Φορτώση, Κατερίνα Γεώρμα, Αναστασία Μανολωπούλου, Αγγελική Ορδίτη, Λιολιώ Κολυπέρα, Μαίρα Μόραγλη, Γιώργο Δαράβαλη, Ντίνο Μπέλεχα, Νάσια Μιχαηλίδου, Ανδρέας Βρης,Νάντια και Δημήτρη Μπική, Γιώργο Χρυσανθόπουλο, Αλεξάνδρα Φακάλου, Γιωργία Μανωλοπούλου, Φωτεινή Τσαβαλά, Βιβιάνα Σκιαδαρέση, Γωγώ Γιαννοπούλου, Αγγελική και Βαγγέλη Αναγνωστόπουλο, Σοφία Αλαχιώτη, Nίκος Ανδρουτσέλλης, Έρη και Διονύσης Κατσαϊτης, Χαριτίνη και Χρήστος Τριάντος και πολλούς άλλους

Διακριτική ήταν η παρουσία της Loux Cola Plus ’n light, μεγάλου χορηγού της βραδιάς, που πρόσφερε τις νέες της γεύσεις με στέβια. Ενω ο χώρος ήταν ατμοσφαιρικά διακοσμημένος και φωτισμένος με χριστουγεννιάτικά στοιχεία. Τη διακόσμηση των τραπεζιών είχε αναλάβει η Ελισάβετ Λυκούδη απο το Elli’s Roses. Κατά την είσοδο τους οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα συλλεκτικά tshirts only love, αλλα και χαριτωμένα γούρια από το xantres.gr

 Η παράσταση ήταν φαντασμαγορική και περιστρεφόταν γύρω από τους 23 Πατρινούς με τα παιδιά τους που παρουσίασαν τα μπλουζάκια Only Love για την Κιβωτό, περπατώντας στο ειδικά διαμορφωμένο stage του W events ενώ ευχήθηκαν για υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη ρίχνοντας “χρυσή αστερόσκονη” στους περισσότερους από 800 παραβρισκόμενους. Το θερμό χειροκρότημα απέσπασαν οι συμμετέχοντες με την εξής σειρά εμφάνισης:

1.    Ελένη Καρακίτσου   

2.    Δημήτρης Φούφουλας 

3.    Χρύσα Καραβιώτη 

4.    Πάνος Ζήκος 

5.    Αναστασία Ασκούνη 

6.    Λευτέρης Ανδριόπουλος 

7.    Θεοδώρα Μπαρλίγκα 

8.    Ιάσων Φωτήλας 

9.    Νίκος Μοσχοβάκης 

10. Φώτης Πάστρας  

11. Ιωάννα Φωτακοπούλου 

12. Γιώργος Κοτοπούλης 

13. Κωσταντίνα Λαΐνη 

14. Ελισάβετ Λυκούδη 

15. Ανδριάνα Αλεβίζου 

16. Όλγα Παπακανέλλου

17. Χρύσα Μαρλαφέκα 

18. Πάνος Πραπόπουλος 

19. Αγγελική Ρακλά 

20. Πάρης Αθανασόπουλος 

21. Ιφιγένεια Κουτσούβα 

22. Ελένη Γκέκα 

23. Πέπη Παπαγιαννοπούλου 

 Τους συμμετέχοντες συνόδευε η Ορχήστρα της Πολυφωνικής Πάτρας, με μαέστρο τον αριστοτέχνη Γιώργο Μπουρδόπουλο, αποτελούμενη από 45 άτομα, η οποία ενθουσίασε το κοινό.

Ανάμεσα στην “Πατρινή πασαρέλα” η εκθαμβωτική Μαριάννα Βούλγαρη μας μάγεψε με την εκπληκτική της φωνή τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες και τζαζ μελωδίες, με συνοδεία πιάνου από τον Δημήτρη Στεφανόπουλο.

Την παράσταση άνοιξαν οι μικροί, Γεράσιμος Αρβανιτάκης και Νεφέλη Κιμωλιάτη, με τις ατάκες τους και τις ευχές τους “απόψε, να γεμίσει η σκηνή από παιδιά!”

Η ευχή τους έγινε πραγματικότητα και τα 50 παιδιά της Παιδικής Πολυφωνικής Χορωδίας υπό την καθοδήγηση της κυρίας Αρετουσας Νικολοπούλου κατέκλυσαν τη σκηνή! Οι υπέροχες φωνές τους πλημμύρισαν την αίθουσα και συγκίνησαν τους θεατές.

Η πρόεδρος της Κιβωτού κα Κατερίνα Νικολάου, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την εκδήλωση αλλα και τον κόσμο για τη θερμή του παρουσία και στήριξη στο σωματείο, ενώ παιδιά της κιβωτού ανέβηκαν στη σκήνη και χαιρέτησαν το ενθουσιώδες κοινό.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης η συναυλία του, γνωστού απο την τηλεόραση, ανατρεπτικού συγκροτήματος 48 ώρες και η Λουκία που ήρθαν από την Αθήνα για το σκοπό αυτό, με την επιμέλεια του Χάρη Παναγόπουλου.

Το πάρτυ που ακολουθησε ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, με rock, pop και swing επιτυχίες απο τις δεκαετίες ‘70s ‘80s ‘90s αλλα και πολλά hits του σήμερα.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης Casino Rio, οι Minoan Lines, μέλος της Grimaldi Group το κατάστημα Moma store Μαιζώνος 74, το κατάστημα Μπίκος πατώματα και το Keep Fred συνέβαλλαν καταλύτικά με τη συνεισφορά τους για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Το Semeli catering με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρόπουλο, πρόσφερε εκλεκτά εδέσματα και τα ζαχαροπλαστεία Caravel υπέροχα γλυκά.

Τα τυπογραφεία Fortosis print factory και Digiland είχαν την ευθύνη των εντύπων, ενώ την επιμέλεια των συμμετεχόντων είχαν το κομμωτήριο Koralia Hair & Beauty και η make up artist της Lancome Άντζελα Πούλη με την ομάδα της. Περισσότεροι από 30 τεχνικοί, φωτιστές, ηχολήπτες, φωτογράφοι, κάμεραμεν, κομμωτές, makeup artists και ο σκηνοθέτης Χρήστος Ορτέντζιο έβαλαν τα δυνατά τους για την άψογη διοργάνωση.

dsc_4376.jpg

dsc_4379.jpg

dsc_4385.jpg

dsc_4386.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ