Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση Μουρτζούκου: Στη νεοσύστατη Τριμελή Επιτροπή Ιατροδικαστών η υπόθεση του Παναγιωτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα, παρουσία της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, αφού το πόρισμα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας αποδίδει την αιτία θανάτου του παιδιού σε παθολογικά αίτια.

Για τον Παναγιωτάκη ωστόσο αναμένεται ακόμα ο σχετικός φάκελος, δηλαδή το ιατροδικαστικό πόρισμα μαζί με ένα διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. όπου θα καταγράφονται όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από σειρά μαρτύρων και να σταλούν στην Εισαγγελία της Πάτρας προκειμένου να εκτιμηθούν, όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η εικόνα που υπάρχει είναι πως θα υπάρξει δεύτερη αξιολόγηση του πορίσματος. Αρχικά είχε διατυπωθεί πως η αξιολόγηση αυτή θα γίνει από εργαστήριο του εξωτερικού.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο, υπάρχουν ενστάσεις, οι οποίες αναφέρουν πως αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει καθώς υπάρχουν κάποια κωλύματα.

Έτσι, είναι πολύ πιθανόν την αξιολόγηση να την αναλάβει η νεοσυσταθείσα Τριμελής Επιτροπή, η οποία έχει συσταθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Γρηγόρης Λέων στο LIVE NEWS

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος του πατέρα του Παναγιωτάκης, μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε πως από την αρχή είχαν ζητήσει επανεξέταση της ιατροδικαστικής του Παναγιωτάκη.

«Εμείς δεχόμαστε οποιαδήποτε επανεξέταση από οποιοδήποτε ιατροδικαστή ανά τον κόσμο. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είναι Έλληνας ή από το εξωτερικό ή Τριμελής».

 

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα