Αχαΐα: Ματαιώνεται η αυριανή επίσκεψη Σπίρτζη στα εργοτάξια της Ολύμπιας Οδού

Επαφές με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης

Νεότερη Ενημέρωση 10.39: Μέχρι νεωτέρας ματαιώνεται η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στα εργοτάξια της Ολύμπιας Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πριν από λίγα λεπτά ενημέρωθηκαν οι Δήμαρχοι Πατρέων και Αιγιαλείας, που επρόκειτο να συναντηθούν μαζί του, για την αλλαγή του προγράμματος του.

Ο κ. Σπίρτζης θα πρέπει αύριο να μεταβεί στα Ιωάννινα.

Πρωτη Ενημέρωση 10.17: Αυτοψία από τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη στα έργα, κατά μήκος του υπό κατασκευή αυτοκινήτοδρομου της Ολύμπιας Οδού, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με πηγές ο κ. Σπίρτζης, εξέφρασε την πρόθεση να επισκεφθεί την περιοχή, προκειμένου να δει από κοντά και να ενημερωθεί για την πορεία των εκτελούμενων εργασιών, καθώς στόχος είναι η παράδοση του έργου τον Μάρτιο του 2017, παρά τις όποιες καθυστερήσεις έχουν παρατηρηθεί.

Κατά την επίσκεψη του αναμένεται ο Υπουργός να έχει επαφές με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης Αιγιαλείας και Πατρών, προκειμένου να εξετασθεί η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές που "πλήττονται" από τις εργασίες του αυτοκινητοδρόμου.

Μάλιστα στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα προγραμματίζεται ξενάγηση των Δημοσιογράφων στα εργοτάξια της Ολύμπιας Οδού.

Μ.Κ.Π

 

Διαβάστε επίσης