Εμπορικός Σύλλογος Δύμης: «Όσοι ψωνίζουν θα κερδίζουν»!

Δώρα, εκπλήξεις και διαγωνισμός βιτρίνας για τις γιορτινές μέρες

Ο Εμπορικός Σύλλογoς Δύμης κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου (15.12.2016 – 31.12.2016) προκειμένου να δώσει κίνητρο στους καταναλωτές για να κάνουν τα ψώνια τους από τα καταστήματα της πόλης μας θα επιβραβεύσει τυχερούς καταναλωτές, μετά από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν πελάτες των καταστημάτων που θα συμμετάσχουν στη δράση αυτή.

«Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις της περιοχής που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. του Συλλόγου έως 10.12.2016.

Επίσης, στα πλαίσια των Εορταστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί εκτός των άλλων και Διαγωνισμός Καλύτερου Εορταστικού Στολισμού – Βιτρίνας.

Κατά την διάρκεια των Εορτών, επιτροπή θα ανακηρύξει τους νικητές, οι οποίοι θα παραλάβουν τα τιμητικά Βραβεία τους την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να δώσετε την καλύτερη δυνατή εικόνα στο κατάστημά σας έτσι ώστε να έχει όλη η αγορά μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Για να τονίσουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών, ο Σύλλογος, με τη συμμετοχή και άλλων φορέων, θα διοργανώσει διάφορα δρώμενα κατά τη διάρκεια του εορταστικού ωραρίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας στις δράσεις του Συλλόγου.

Σας ευχόμαστε Καλές Δουλειές & Καλές Γιορτές», ενημερώνει το ΔΣ του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ