Εκλογές στους Εμπόρους της Δύμης - Η λίστα με τους "συνεπείς" - Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου οι υποψηφιότητες

ισχνή η παρουσία μελών στη γενική συνέλευση

Σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου θα αναρτηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» τα ονόματα των ταμειακώς εντάξει μελών του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος ετοιμάζεται για εκλογές. 
Αν και κατάφερε τελικά η απερχόμενη διοίκηση να πραγματοποιήσει τη Γενική Συνέλευση στο τρίτο κάλεσμα των μελών (λόγω μη απαρτίας στις δύο προηγούμενες ημερομηνίες), η παρουσία των εμπόρων ήταν ισχνή, αν λάβει κάποιος υπόψη, ότι τα μέλη του συλλόγου φτάνουν περίπου τα 200. Ωστόσο με τις συνδρομές τους, δεν είναι όλοι συνεπείς. Περίπου οι μισοί είναι ταμειακώς εντάξει. Τα ονόματα αυτά, θα αναρτηθούν στην αυριανή λίστα και φυσικά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του εμπορικού συλλόγου Δύμης. Για τους υπόλοιπους, που επιθυμούν να έχουν δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο που είναι 10 ευρώ.

Ήδη έχει εκλεγεί εφορευτική επιτροπή και ανέλαβε την ευθύνη της διοργάνωσης των εκλογών οι οποίες θα διεξαχθούν την Τρίτη 9/10/2018 τις ώρες 14:00 έως 22:00 στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη». 
Η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής:

«Aπό τις 24/9/2018 θα αναρτηθούν στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» τα ονόματα των ταμειακώς εντάξει μελών του συλλόγου και τα οποία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα στα όργανα του συλλόγου έως τις 29/9/2018 και ώρα 14:00.
Όποια μέλη δεν είναι ταμειακώς εντάξει μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τακτοποιώντας την συνδρομή τους με το αντίτιμο των 10 ευρώ. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνει σε έντυπο οπού θα μπορούν να προμηθευτούν οι υποψήφιοι από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής».
Να υπενθυμίσουμε ότι η εφορευτική επιτροπή αποτελείται από τους:
Κουνάβη Παναγιώτη (6978 185371)
Ανδρικοπούλου Παυλίνα (6980 756971)

Βεσκούκη Κωνσταντίνο (6974 951580)

Β.Α. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ