Η διοίκηση της Αχαγιάς 82 υπερήφανη για την Άρτεμις Αυγέρου!

βραβεύτηκε με μία ιδιαίτερα τιμητική υποτροφία

Υπερήφανοι για τη μεγάλη, εξωαγωνιστική αυτήν την φορά, διάκριση της Άρτεμις Αυγέρου είναι οι διοικούντες την Αχαγιά 82. Η Αυγέρου, με καταγωγή από την Κάτω Αχαΐα, βραβεύτηκε με μία ιδιαίτερα τιμητική υποτροφία,  την Mansion House Scholarship, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου βρίσκεται για μεταπτυχιακές σπουδές στο Imperial College Business School (βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο).

Η Αυγέρου είχε φορέσει την φανέλα της Αχαγιάς 82 από το 2008 έως το 2014 στην ομάδα των κορασίδων και μετέπειτα των νεανίδων, με τα δύο τμήματα να έχουν διαπρέψει  εκείνες τις χρονιές, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Ο πατέρας της, εκπρόσωπος της εταιρείας Αυγέρος Α.Ε. ήταν επίσημος χορηγός της ομάδας από το 2008 έως το 2014 ενώ από τη διετία 2012-2014 η Αχαγιά 82 είχε μετονομαστεί σε Αυγέρος Α.Ε. Αχαγιά 82.

Το Δ.Σ. της Αχαγιάς 82 συγχαίρει την Άρτεμη Αυγέρου για την τόσο μεγάλη διάκριση που πέτυχε και της εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια των σπουδών της αλλά και στη μετέπειτα επαγγελματική της καριέρα.

 Η ανακοίνωση του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αναφορικά με την υποτροφία της Αυγέρου:

«Ως Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών είμαστε υπερήφανοι να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη βράβευση της αριστούχου απόφοιτής μας Άρτεμις Αυγέρου με την ιδιαίτερα ανταγωνιστική και τιμητική υποτροφία του Mansion House Scholarship Scheme.

Η υποτροφία αυτή (http://www.mansionhousescholars.org.uk/) απονέμεται, κάθε χρόνο, με απόφαση του ίδιου του Lord Mayor του City του Λονδίνου, μετά από κρίση υποψηφίων που έχουν γίνει αποδεκτοί για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο στον τομέα της οικονομίας αλλά και συναφών τομέων και που προέρχονται από χώρες τις οποίες ο Lord Mayor έχει πρόσφατα επισκεφτεί.

Η βράβευσή της κα. Αυγέρου, καθώς και άλλων επτά υποτρόφων από διάφορες χώρες του κόσμου, πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, σε μία λαμπρή δεξίωση που προσέφερε ο Lord Mayor στο Mansion House του City, όπου είναι και η επίσημη κατοικία του.

Εκεί παρευρέθηκαν, ανάμεσα σε 300 επίσημους καλεσμένους, κορυφαία πολιτειακά στελέχη που ρυθμίζουν την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και τον τραπεζικό τομέα, όπως οι Chief Executive Officers του Prudential Regulation Authority και του Financial Conduct Authority, προς τιμή των οποίων δόθηκε η δεξίωση, καθώς και οι δύο City Sheriffs, Alderman Peter Estlin και Alderman William Russell. Επίσης, παρευρέθηκαν και υψηλόβαθμα στελέχη του επενδυτικού τραπεζικού τομέα του City στο Λονδίνο.

Την απονομή των πιστοποιητικών της υποτροφίας πραγματοποίησε ο ίδιος ο Lord Mayor of the City of London, Alderman Lord Jeffry Mountevan ο οποίος, μαζί με τη Βασίλισσα και τον Πρωθυπουργό, είναι τρεις παράγοντες με σημαντική επιρροή στα τεκταινόμενα του Ηνωμένου Βασιλείου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ