Εννέα συλλήψεις κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής εξόρμησης

σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Κατούνα και Βόνιτσα

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησαν σήμερα το πρωί, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή.

Ειδικότερα, από την Ασφάλεια Αγρινίου συνελήφθη ένας 22χρονος ο οποίος είχε κλέψει την δίκυκλη μοτοσικλέτα ενός 66χρονου. Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφιλοχίας, έγιναν τρεις συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν μία 25χρονη η οποία εργαζόταν χωρίς πιστοποιητικό υγείας και μία 38χρονη για τον ίδιο λόγο, καθώς και ο 47χρονος ιδιοκτήτης για την δεύτερη περίπτωση.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου συνελήφθη ένας 39χρονος ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ από το Α.Τ. Κατούνας συνελήφθη 30χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο οποίος δεν κατείχε βιβλιάριο υγείας.

Τέλος, συλλήψεις έγιναν και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Πιο συγκεκριμένα, από το Α.Τ. Βόνιτσας συνελήφθη ένας 32χρονος Πακιστανός και από την ΟΠΚΕ Ακαρνανίας δύο Αλβανοί 29 ετών.

sinidisi.gr