Πάτρα: Τα αυστηρά μέρα για την Ελεγχόμενη Στάθμευση αποδυναμώνουν υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. - Όλοι στους δρόμους και σήμερα στο κέντρο για τις διπλοσταθμεύσεις

καταγγελία του σταύρου τσεκούρα

Τη σοβαρή καταγγελία, έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Τσεκούρας, μιλώντας το πρωί στον Αντέννα Πάτρας 105,3 και την εκπομπή του Νίκου Σύφαντου. 

Όπως είπε ο κ. Τσεκούρας, έχει προκληθεί δυσφορία του προσωπικού, καθώς καλείται να συνδράμει στην εφαρμογή των νέων μέτρων, εκτός από την Τροχαία και δυνάμεις από άλλες υπηρεσίες (Αμεσης Δράσης, ΔΙΑΣ) με αποτέλεσμα όπως λέει ο πρόεδρος του σωματείου, η υπηρεσία να αποδυναμώνεται επικίνδυνα. 

"Εδω και 2,5 εβδομάδες που έχουν ξεκινήσει τα μέτρα, οι εργαζόμενοι έχουν βγει εκτός ορίων. Και μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο των νέων συνθηκών, θα πρέπει να υπολογίσουμε και τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό λόγω των συνταξιοδοτήσεων κλπ", συμπληρώνει ο κ. Τσεκούρας.

Στο μεταξύ και σήμερα η κατάσταση στο κέντρο παρουσίαζε την ίδια εικόνα. Προς το μεσημέρι, ιδιαίτερα η Μαιζώνος σε όλο σχεδόν το μήκος της, είχε διπλοπαρκαρισμένα οχήματα. Στο κέντρο της πόλης, η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ ήταν και πάλι μεγάλη. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ