Π. Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση φιμώνει την ελεύθερη ErtOpen

«Όχι στον μνημονιακό ολοκληρωτισμό στον χώρο της ενημέρωσης»

Συνέντευξη στο «"φιμωμένο" ραδιόφωνο της ErtOpen», στο οποίο η κυβέρνηση κατάσχεσε με αστυνομική επιχείρηση τους πομπούς του, έδωσε σήμερα ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ ο Παν. Λαφαζάνης στη συνέντευξή του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει και κλιμακώνει την σκοταδιστική ολοκληρωτική πολιτική του «μαύρου», που εγκαινίασε η κυβέρνηση Σαμαρά στην ΕΡΤ.

Ο Αλ. Τσίπρας και η ομάδα του αφού επέβαλαν στην ΕΡΤ να ασκεί «μαύρη» προπαγάνδα και την μετέτρεψαν σε κυβερνητικο – κομματική μνημονιακή ντουντούκα, προχώρησαν χτες και στην αυταρχική επιβολή του «μαύρου» στην ελεύθερη φωνή του ελεύθερου ραδιοφώνου της ErtOpen.

Συγκεκριμένα, τα αστυνομικά όργανα, με κυβερνητική εντολή, προχώρησαν σε μια κατάμαυρη αυταρχική επιχείρηση κατάσχεσης των μηχανημάτων εκπομπής (πομπών) της ErtOpen με σκοπό τη φίμωσή της.

Την ώρα που η κυβέρνηση μοιράζει τις τηλεοπτικές άδειες σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, ο δήθεν «αγώνας» της ενάντια στη διαπλοκή εξαντλείται στη φίμωση μιας από τις λίγες ελεύθερες αντιμνημονιακές φωνές στο χώρο της ενημέρωσης.

Η κυβερνητική φίμωση της ErtOpen ξεσκεπάζει πλήρως την ψευδεπίγραφη αντιδιαπλεκόμενη πολιτική της κυβέρνησης και καθιστά την κυβέρνηση ένοχη και υπόλογη μιας σκληρής μνημονιακής δικτατορίας και ενός νέου μνημονιακού ολοκληρωτισμού που έχει επιβληθεί στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο αυταρχισμός, ο ολοκληρωτισμός, η φίμωση και η νέα μνημονιακή «μαυρίλα» στα Μέσα Ενημέρωσης δεν θα περάσουν.

Η ErtOpen δεν πρόκειται ούτε να φιμωθεί ούτε να κλείσει.

Το κυβερνητικό πραξικόπημα δεν θα περάσει».

Διαβάστε επίσης