Πάτρα: "Μπλόκο" σε μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής κοκαΐνης - Πώς ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό "τσίμπησαν" το φορτίο - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις διαφορετικές περιοχές με τη συνεργασία του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας.
Οι έρευνες γίνονται σε Αχαΐα, Κορινθία και Αττική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.gr στο στόχαστρο έχει μπει μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων κοκαϊνης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, έλαβε πληροφορίες για ένα φορτηγό το οποίο θα έφτανε χθες από την Ιταλία. Οι Λιμενικές αρχές εντόπισαν το μεγάλο όχημα ενώ είχαν ήδη φτάσει στην Πάτρα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα. Οι αρχές ακολούθησαν το φορτηγό μέχρι την Κόρινθο όπου εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν η συναλλαγή. Οι πληροφορίες των αρχών επιβεβαιώθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο Έλληνες, ο οδηγός του φορτηγού και συνοδηγός του, όπως επίσης και οι δύο αλβανοί που τους περίμεναν στην Κόρινθο.

Κατόπιν έρευνας, εντοπίστηκε στην καμπίνα του οδηγού, μια βαλίτσα στην οποία είχαν κρύψει 29 κιλά κοκαΐνής. 

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και της Λιμενικής αρχής της Πάτρας, οι οποίες βρίσκονται πάντα σε άμεση συνεργασία με τις διεθνείς αρχές και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ