Μόνο η Σία Αναγνωστοπούλου εξελέγη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- Έμεινε εκτός ο Ανδρέας Ριζούλης

δυσφορία απο τον ηλια γρηγόρη που "κόπηκε" απο ομιλητης

Μόνο η Σία Αναγνωστοπούλου κατάφερε να εκλεγεί στη νέα κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, από τους τρείς βουλευτές που διαθέτει το κόμμα στην Αχαΐα !

Η πατρινή αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας «πλασαρίστηκε» στις πρώτες θέσεις για το νέο κορυφαίο κομματικό όργανο με 572 ψήφους, εν αντιθέσει με τον έτερο βουλευτή Ανδρέα Ριζούλη , που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Ανδρέας Ριζούλης

 

Συγκεκριμένα ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Αχαΐας παρότι έθεσε υποψηφιότητα δε μπόρεσε να ξεπεράσει  το όριο και να εκλεγεί. Ενώ ο Κώστας Σπαρτινός δεν έθεσε καν υποψηφιότητα , προφανώς σκεπτόμενος το ενδεχόμενο αποτυχίας.

Τελικά από την Αχαϊα εξελέγη μόνο η Ελένη Συμεωνίδου -από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο- με 204 ψήφους  

Όμως υπήρξαν και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις για τους συνέδρους από την Αχαϊα. Όπως η περίπτωση του δημοτικού συμβούλου Ηλία Γρηγόρη που δεν κατάφερε να μιλήσει στο συνέδριο.

Ηλίας Γρηγόρης

 

Μάλιστα για την «πικρή» , όπως την χαρακτηρίζει , εμπειρία έγραψε στην σελίδα του στο facebook : Πικρη εμπειρια απο το Συνεδριο του κομματος μου,δικη μου και εκατονταδων αλλων συντροφων......Να εχω ετοιμαστει εδω και μερες ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ...με το ονοματεπωνυμο τους δημοσια.. και να προτεινω την θεραπεια τους .....ΚΑΙ...να μην κληρωνομαι!!!! για τριτο συνεχες Συνεδριο,οταν συγχρονικα ''κληρωνονταν'' δεκαδες υπουργικα και κομματικα στελεχη πρωτης γραμμης...Αληθεια, το Συνεδριο το καναμε για να ακουσουμε τους ιδιους και τους ιδιους,επωνυμους κομματικους και κυβερνητικους...η...για να ακουστει η φωνη της Βασης?...ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ....

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης