Πάτρα: Για το Δημαρχείο... βάζουν πλώρη οι πρώην σύμβουλοι του Γιάννη Δημαρά; Ποιοι είναι - Πώς κινούνται

τί έγραψαν στο facebook

"Όπως παλιά και δυναμικά". Γράφει στο facebook, ο πρώην πρόεδρος του Καρνααβαλικού Οργανισμού και νυν ιδιοκτήτης μπαρ στην Πάτρα, Χάρης Καρκούλιας για την παρακάτω φωτογραφία:

(Μας υπενθύμισαν ότι θα είναι πάλι εδώ... στις επόμενες εκλογές οι (απο αριστερά Στανίτσας, Καρκούλιας, Λέγκας, Φίλιας και Βαφέας). 

Για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του Γιάννη Δημαρά (ένας βρίσκεται στο σημερινό συμβούλιο και είναι ο Ανδρέας Φίλιας), στέλνουν μήνυμα ότι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τρίτη φορά την εκλογή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι συναντήσεις τους, όχι μόνο είναι συχνές, άλλωστε μερικοί είναι και οικογενειακοί φίλοι, αλλά οπως πληροφορούμαστε έχουν ήδη να ερευνούν την κατάσταση και να συζητούν με υποστηρικτές τους αλλά και μη, γνωστοποιώντας την πρόθεσή τους να βγουν και πάλι στο προσκήνιο. "Δεν είνα κακό να δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας", φέρεται να λένε στις συζητήσεις τους, ενώ τον τελευταίο καιρό, τα μηνύματα μέσω facebook δίνουν και παίρνουν προς πάσα κατεύθυνση.

Προ μηνών, πληροφορίες, ήθελαν να καθοδηγεί την ομάδα ένα ισχυρό πρόσωπο της πόλης, που έχει εμπλακεί παλαιότερα ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, χωρίς όμως απαραίτητα να είναι το πρόσωπο αυτό επικεφαλής. Το σίγουρο είναι ότι, τα διαδικτυακά "χτυπήματα" από τους πρώην συνεχίζονται και μάλιστα σύμφωνα με τα σχόλια η επιστροφή της θα προκαλέσει αίσθηση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δημαρά, ο Γιώργος Σιγαλός ανέλαβε τη θέση του ως πρώτος επιλαχών του κεντρικού ψηφοδελτίου ενώ ο Ανδρέας Φίλιας, ανέλαβε χρέη εκπροσώπου της παράταξης.

Τέλος, "τσιμπήματα" για να επιστρέψουν στην παράταξη ώστε να "ζωντανέψει" πάλι, έχουν δεχθεί πολλοί υποψήφιοι της παράταξης Δημαρά. 

Διαβάστε επίσης