Ισόπαλη η Παναχαϊκή (0-0) με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη

Για την 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

H Παναχαϊκή μοιράστηκε τους βαθμούς στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, για τη 2η αγωνιστική του τρίτου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε κάθε ημίχρονο με τον Αιολικό να έχει περισσότερο τον έλεγχο στο πρώτο και την Παναχαϊκή στο δεύτερο.

Στον αγωνιστικό τομέα η Παναχαϊκή στο πρώτο ημίχρονο απειλήθηκε δύο φορές στο 15' με φάουλ Μίχου που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της πατρινής ομάδας, ενώ στη συνέχεια ο Βρονταράς απέκρουσε στο 20' φάουλ των αντιπάλων του κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή και έφτασε κοντά στο να σκοράρει, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν της το επέτρεψε.

Αιολικός (Μίχος): Πάππος, Αμπραχασιάμι, Κρητικός, Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Αμπντούλ (82’ Χρηστου), Μίχος, Μπούρος (88΄ Τολιας), Μανουσάκης, Ευσταθίου (64’ Λαλας).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Σ. Λαμπρόπουλος, Δημητρίου, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Γεωργαντόπουλος(67΄ Ελευθεριαδης), Στεργίδης (60'Βασιλείου), Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς(81΄ Αθανασοπουλος).

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ