Για ρευματοκλοπή καταγγέλλει τον δήμο ο Διονύσης Γκοτσούλιας – Τί απαντά η δημοτική αρχή

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στα «χαρακώματα» δημοτική αρχή και αντιπολίτευση μετά τις καταγγελίες της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων, ότι ο δήμος προχώρησε σε ρευματοκλοπή. «Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί και εξαντληθεί σε παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Δεν καταλαβαίνω γιατί επανέρχεται ο κ. Γκοτσούλιας», απαντά ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου ερωτηθείς σχετικά από την ΓΝΩΜΗ.

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων Διονύσης Γκοτσούλιας, ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της παράταξης (https://www.facebook.com/enotiki.protovoulia.dymaion/?fref=ts) και κατόπιν διένειμε στα δημοσιογραφικά γραφεία, τη συγκεκριμένη καταγγελία:
«O Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει αναδειχθεί σε μέτρ της παρανομίας της αδιαφάνειας και της κακοδιαχείρισης σε αντίθεση όσων μας έχει πει κατά καιρούς ο Δήμαρχος,ο οποίος με μια κλειστή ομάδα παρατρεχάμενών του, κάνει ότι είναι δυνατόν για να ρεζιλέψει το Δήμο μας.

Τελευταίο περιστατικό όχι μόνο προσβλητικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο, αλλά και ποινικά κολάσιμο είναι, ότι συνελήφθη να παίρνει παράνομα ρεύμα από τη ΔΕΗ  και να ηλεκτροδοτεί το ιστορικό κέντρο της έδρας του Δήμου,κάτι που η Δημόσια Επιχείρηση δια των υπαλλήλων της διαπίστωσε και αμέσως προχώρησε στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ειλικρινά ας αναρωτηθούν οι πολίτες, τι παραδείγματα εκπέμπει η Δημοτική αρχή προς τους συνδημότες μας, που προσπαθούν μέσα στη οικονομική κρίση να είναι όσο μπορούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος αλλά και προς τον Δήμο. Υπάρχουν άτομα με αναπηρία που τους κόβουν το ρεύμα, υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Τι θα τους συμβούλευε να κάνουν; Να κλέβουν;

Ειλικρινά απευθυνόμενοι στους αγαπητούς συναδέλφους της πλειοψηφίας θα θέλαμε ευθέως να τους ρωτήσουμε, γιατί ανέχονται τέτοιες καταστάσεις και δεν αναλαμβάνουν να διαφοροποιηθούν σε ορισμένα κακώς κείμενα στο Δήμο, για να είναι αξιοπρεπείς όπως τουλάχιστον επιβάλλεται να κάνουν όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα και μάλιστα αιρετοί,δηλαδή εκλεγμένοι από τον λαό. 

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος».

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Για τις σοβαρές καταγγελίες που απευθύνει η αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή, ρωτήθηκε ο κ. Νικολάου. 
«Μα είναι δυνατόν ο δήμος να κλέβει τον εαυτό του», ήταν η αρχική αντίδραση του δημάρχου δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου ο οποίος δέχθηκε να μιλήσει για το ζήτημα που έχει προκύψει.
«Είναι ένα ζήτημα το οποίο τέθηκε σε παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα συζητήθηκε εκτενέστατα, κατόπιν ερώτησης του κ. Γκοτσούλια», σημείωσε ο δήμαρχος και συνέχισε:
«Μάλιστα ο κ. Γκοτσούλιας έλαβε και απάντηση από την αρμόδια αντιδημαρχία σε εκείνη τη συνεδρίαση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός, η αντιπολίτευση επανέρχεται». Τέλος, όπως είπε ο κ. Νικολάου, σύντομα θα έρθει επισήμως απάντηση από τη δημοτική αρχή. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ