Ο γραφικός κύριος Πολάκης

του αποστολου ι. Βουλδή

Κάπου έχουν μπερδευτεί εκεί στην κυβέρνηση. Διότι συνήθως οι υπουργοί τοποθετούνται στις θέσεις εξουσίας όχι για να αναλάβουν ρόλο σχολιαστή , αλλά για να προωθούν το έργο που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας.

Βεβαίως υπάρχει και ο αντίλογος. Εάν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με το θεριό, αλλάζεις ρότα και τα βάζεις με όλους τους άλλους.

Την τακτική αυτή φαίνεται πως ακολουθεί και με ιδιαίτερη επιτυχία ο σφακιανός υπουργός . Επιτίθεται κατά πάντων έχοντας για όπλα του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αναρτήσεις του στο facebook δίνουν τον τόνο των αντιλήψεων που έχει για πράγματα και καταστάσεις.

Μίλησε η δημοσιογράφος …απρεπώς στον πρωθυπουργό θεωρώντας τον υπεύθυνο που θα βρεθεί, οσονούπω, άνεργη; Ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει να «καθαρίσει».

Σχολιάζει δημοσιογράφος την αήθη επίθεση που δέχθηκε η συνάδελφός του;

Η απάντηση ξεπερνά και την πλέον αχαλίνωτη φαντασία. «Η αγάπη για το χρήμα ,σε κάνει Παύλο Τσίμα», σχολιάζει ο υπουργός υγείας, μη ξεχνώντας και την κρητική καταγωγή του , αλλά και την ροπή προς τις μαντινάδες !

Η καλύτερη άμυνα  -λένε πάντα- πως είναι η επίθεση και αποδεικνύεται φανατικός οπαδός  της άποψης αυτής ο μυστακοφόρος πολιτικός. Ποιός θα «την βγει» στον μάγκα υπουργό που …καθαρίζει;

Το ζήτημα δεν είναι όμως τι κάνει ο κύριος Πολάκης, που ενδεχομένως μετά από μερικούς μήνες να μην θυμόμαστε καν την παρουσία του στην πολιτική μιας και η προσφορά του θα είναι μηδαμινή. Αλλά γιατί αποδέχονται τακτικές γκεμπελικής προπαγάνδας αυτοί που τον τοποθέτησαν.

Εκτός και αν στόχος είναι να υπάρχει πάντα ένας γραφικός που με καφενειακής λογικής πρακτικές να χυδαιολογεί , έχοντας το ακαταλόγιστο !

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ