Αχαΐα: Του έκλεψαν από το αυτοκίνητο ρούχα, φαγητά και... 20.000 ευρώ!

στην αλυκή αιγίου

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να τελειώσει η εκδρομή συμπολίτη μας, ο οποίος επιστρέφοντας στο Αίγιο μετά από μερικές μέρες διακοπών και ανάπαυλας με οικογένεια και φίλους, αποφάσισε προτού πάει σπίτι και ξεφορτώσει βαλίτσες, να πεταχτεί στην παραλία της Αλυκής για να βρει φιλική του παρέα και να πιουν έναν καφέ στα γρήγορα.

Δυστυχώς όμως καραδοκούσαν άγνωστοι 'ποντικοί' οι οποίοι προφανώς τον παρακολούθησαν, διαπίστωσαν πως στο αυτοκίνητό του δεν υπήρχε συναγερμός και το 'άνοιξαν' ανενόχλητοι μέρα μεσημέρι, αφαιρώντας του βαλίτσες με όλα του τα ρούχα, διάφορα τρόφιμα που είχε αγοράσει στον τόπο διακοπών του αλλά και -το χειρότερο- το ποσό των 20.000 € (!) τα οποία είχε στο αυτοκίνητο με σκοπό την άλλη μέρα το πρωί να προβεί σε διάφορες πληρωμές για την επιχείρησή του.

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία του αλλά και το γεγονός πως βρισκόταν μόλις 50 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, το οποίο οι έμπειροι (όπως όλα δείχνουν) κλέφτες άνοιξαν, πήραν ό,τι βρήκαν και έφυγαν σαν 'κύριοι', στην πιο πολυσύχναστη παραλία της περιοχής. "Εγώ την πάτησα και γι'αυτό εφιστώ την προσοχή σε όλους, να μην αφήνουν τίποτα αξίας μέσα στο αυτοκίνητό τους για να μη βρεθούν στη δική μου θέση" τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο filodimos.gr. Το ζήτημα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σημειώνεται πως ο συμπολίτης είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του μπροστά στις καλαμιές, απέναντι ακριβώς από το μικρό πλάτωμα της Αλυκής όπου βρίσκονται οι σημαίες. Ίσως οι κλέφτες παραμονεύουν σε εκείνο το σημείο και 'εμφανίζονται'ΑΝ  δουν κάτι ενδιαφέρον, πάντως καλό είναι γενικά να είμαστε όλοι προσεκτικοί.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ