Η Παναχαϊκή παραχώρησε ισοπαλία (0-0) στο πρώτο φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης

στο γηπεδο της αγυιας

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της, στο γήπεδο της Αγυιάς, η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να κερδίσει και παραχώρησε "λευκή" ισοπαλία στην  ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς (33΄Χαλκιάς - 68΄Σούλης), Βλάχος, Μακρυδημήτρης, Σούλης, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης (46΄Μπιτσάκος), Αργυρόπουλος (46΄ Αθανασόπουλος), Μαστραντωκάκης (50΄ λ Τ. Γεωργαντόπουλος), Πιτταράς (80΄ Κωνσταντακόπουλος), Μωραίτης (46΄ Σιαλμάς).

AE KAΡΑΪΣΚΑΚΗ (Μ. Τσίρκοβιτς): Ανδρούτσος, Παπανίκου (63΄Καψάλης), Μποτωνάκης (48΄ Βλάχος), Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλινς (79΄Τάτσης), Βελέτης (41΄ Τσάκαλος), Ευαγγέλου (30΄Γούλας), Χαρτσιάς, Γυφτοκώστας (64΄ Μαζιώτης), Οντβόνγκ.

Κλείνει το στάδιο της Αγυιάς

Το Στάδιο της Αγυιάς μετά και από την αυριανή πρωινή προπόνηση κλείνει προσωρινά, προκειμένου να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων και άλλων βοηθητικών χώρων, έτσι ώστε η ιστορική μας έδρα να αποκτήσει και πάλι την εικόνα που της αξίζει!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους χιλιάδες φίλους της Παναχαϊκής ότι, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα κυκλοφορήσουν τα Εισιτήρια Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017. Η τιμή τους θα ξεκινά από τα 50 ευρώ και θα ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Από σήμερα το μεσημέρι εξάλλου, λειτουργεί στο facebook η επίσημη διαδικτυακή σελίδα της Παναχαϊκής Συμμαχίας (https://www.facebook.com/PANACHAIKI.SYMMAXIA/). Ήδη μέσα στις πρώτες ώρες της λειτουργίας της εκατοντάδες φίλοι της ομάδας έχουν συνδεθεί μαζί της.

Διαβάστε επίσης